Є секрет! Як зробити, щоб котлети не підгоряли і не прилипали до сковороди

Якщо у вашому арсеналі є сковорода, покриття якої вже зносилось та потріскалось, не ризикуйте смажити на ній котлети. Вони можуть пригоріти, передають Патріоти України.

Ще причиною пригорання котлет може бути неякісн рослинна олія, та занадто розігріта сковорода.

Як уникнути пригорання страви?

Якщо у вас перед смаженням виникли сумніви, щодо цього, то краще спершу додайте на сковороду кілька столових ложок солі, та добре їх прогрійте, помішуючи. Допоможе запобігти пригоранню пергамент, який попередньо потрібно покласти на сковороду.

Викладіть готові котлетні заготовки перед смаженням на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву вологу. Потім паніруйте котлети та обсмажте. Щоб ваші котлети не пригоріли, та не прилипали до сковороди, підготуйте густу паніровку.

Джерело: ПростоВей

Це справді працює! Одна хитрість, яка зробить борщ смачнішим

п’ятниця, 19 липень 2024, 10:14

Український борщ - це, перш за все, страва, яка є національною в українській кухні, передають Патріоти України. Є багато варіантів приготування борщу. Кожна господиня вважає саме свій варіант його приготування найправильнішим та найсмачнішим. Навіть в ...

Ви будете здивовані! ТОП- 8 "шкідливих" продуктів, які можуть сприяти схудненню

п’ятниця, 19 липень 2024, 9:57

Як відомо, що почати худнути необхідно дотримуватись самодисципліни та урізноманітнити свій раціон збалансованою їжею. Однак, не всі "погані" продукти однакові та неодмінно мають бути виключені з вашого харчового кошика, передають Патріоти України. Дея...