
Ця хитрість збільшить термін зберігання і магазинного, і фермерського молока терміном до 10 днів, передають Патріоти України.
Фермери вигадали нескладний трюк, який у них перейняли кондитери та економні господині.
Сире молоко 48 годин не втрачає смаку та поживних якостей, якщо зберігається при температурі +1 …+3 °C.
Коли показник збільшується до +4 °С, термін скорочується до 36 годин. Рівно добу сире молоко зберігатиметься при +6 °C. При +8 °C продукт збереже свіжість трохи більше 18 годин.
Досвідчені господині використовують одну хитрість, яка допомагає продовжити термін зберігання магазинного і фермерського продукту.
У молоко потрібно додати сіль. На кожен літр достатньо однієї щіпки. Після додавання ємність потрібно добре струсити, а потім поставити в холодильник.
Сіль є чудовим консервантом, який заважає бактеріям розмножуватися. Молоко збережеться 10 днів і не прокисне. Плюс хитрості ще й у тому, що смак молока не змінюється – сіль не відчувається.
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...
Всупереч поширеним побоюванням, взимку електромобілі втрачають не половину запасу ходу, а в середньому від 10% до 30%. Лише за екстремально низьких температур цей показник може сягати 40%. Основна причина - уповільнення хімічних реакцій (руху іонів) у ...