Якщо ви думаєте, що у вас не виходять ідеально круглі та високі сирники, бо руки не з того місця ростуть, то це не так. Руками виробити ідеально однакові сирники дуже важко, тому досвідчені господині знають спосіб. Спробуйте й ви, передають Патріоти України.
Для того, щоб сирники були однакові, не полінуйтеся зважити кожен виріб і викласти на стільницю чи дошку, злегка притрушену борошном. Візьміть склянку з діаметром, що трішки більше, ніж бажаний сирник, накрийте і швидкими обертами зробіть форму.
Ви відразу побачите, що бочки стануть ідеальними, а що робити далі з верхівкою? Її потрібно приплескати широким ножем і знову повторити фокус зі склянкою. Такі сирники оцінять найвибагливіші перфекціоністи.
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...