Є секрет! Як зробити сирники ідеальної форми, як у ресторані

Якщо ви думаєте, що у вас не виходять ідеально круглі та високі сирники, бо руки не з того місця ростуть, то це не так. Руками виробити ідеально однакові сирники дуже важко, тому досвідчені господині знають спосіб. Спробуйте й ви, передають Патріоти України.

Подробиці

Для того, щоб сирники були однакові, не полінуйтеся зважити кожен виріб і викласти на стільницю чи дошку, злегка притрушену борошном. Візьміть склянку з діаметром, що трішки більше, ніж бажаний сирник, накрийте і швидкими обертами зробіть форму.

Ви відразу побачите, що бочки стануть ідеальними, а що робити далі з верхівкою? Її потрібно приплескати широким ножем і знову повторити фокус зі склянкою. Такі сирники оцінять найвибагливіші перфекціоністи.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? ТОП-5 причин, чому обов'язково треба їсти сливи

субота, 31 серпень 2024, 0:10

Сливи — кісточкові плоди середнього розміру. Найпопулярніший сорт має темну лілово-червону шкірку з жовтою м’якоттю всередині, але ви також можете знайти сливи зеленувато-жовтого кольору. У всіх сортів в центрі плоду є кісточка, яка не їстівна. У висуш...

Це уповільнює метаболізм! Що не можна їсти з хлібом, якщо ви хочете схуднути

п’ятниця, 30 серпень 2024, 23:10

Які страви ідеально поєднуються з хлібом, такий тандем продуктів пришвидшує обмін речовин, передають Патріоти України. Дехто їсть із хлібом практично всі страви і не бачить у цьому жодних проблем. Однак лікарі закликали переглянути таку харчову звичку,...