Є секрет! Як зробити відбивні ніжними за 10 хвилин

Відбивні з будь-якого м’яса будуть неймовірно ніжними, соковитими, м’якими, якщо їх правильно підготувати до смаження. Не малу роль відіграє й спосіб приготування кляру. Господині часто роблять його на воді, а тому отримають жорстке м’ясо, передають Патріоти України.

Подробиці

Для початку треба відбити м’ясо, без цього волокна будуть грубими і під час смаження сік не пом’якшить їх. Відбивати зручно на дошці, на яку потрібно викласти м’ясо, обгорнути харчовою плівкою і добре пройтися молотком, але не робіть надто тонкі відбивні. Інакше вони будуть досить сухі.

Посипте відбивні сіллю та перцем (на смак), а потім змастіть кожен шматочок м’яса сметаною. Залиште на декілька хвилин, а тим часом приготуйте кляр.

Яйця збийте з молоком, мов на омлет, додайте порівну борошна та сухарів для панірування, щоб по густоті було, мов рідка сметана.

Кожну відбивну окуніть у кляр і смажте на високому вогні з двох сторін до золотої скоринки. М’ясо в середині буде ніжне та соковите.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Чому не можна дарувати годинники - стародавня прикмета, у яку досі вірять

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 23:10

Багато людей переконані, що годинник - один із найнебезпечніших подарунків. Хоча на перший погляд це практична і стильна річ, у народі існує безліч прикмет, які пов’язують цей подарунок із розлукою, сварками й навіть нещастями, передають Патріоти Украї...

Повернення коштів і чарджбеки: як захистити бізнес від шахрайства та зберегти репутацію

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 19:05

Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...