Відбивні з будь-якого м’яса будуть неймовірно ніжними, соковитими, м’якими, якщо їх правильно підготувати до смаження. Не малу роль відіграє й спосіб приготування кляру. Господині часто роблять його на воді, а тому отримають жорстке м’ясо, передають Патріоти України.
Для початку треба відбити м’ясо, без цього волокна будуть грубими і під час смаження сік не пом’якшить їх. Відбивати зручно на дошці, на яку потрібно викласти м’ясо, обгорнути харчовою плівкою і добре пройтися молотком, але не робіть надто тонкі відбивні. Інакше вони будуть досить сухі.
Посипте відбивні сіллю та перцем (на смак), а потім змастіть кожен шматочок м’яса сметаною. Залиште на декілька хвилин, а тим часом приготуйте кляр.
Яйця збийте з молоком, мов на омлет, додайте порівну борошна та сухарів для панірування, щоб по густоті було, мов рідка сметана.
Кожну відбивну окуніть у кляр і смажте на високому вогні з двох сторін до золотої скоринки. М’ясо в середині буде ніжне та соковите.
Перед тим, як почати пророщувати насіння, важливо переконатися, що воно придатне для посадки та має високу схожість. Якісне насіння — це запорука багатого урожаю, і кожен досвідчений городник знає, що правильний вибір насіннєвого матеріалу значно вплив...
Досвідчені господині знають, що іноді під час прання варто додавати до білизни оцет, сіль чи інші компоненти, передають Патріоти України. В той же час не кожній господині відомо, що вчені з Good Housekeeping Institute радять додавати до прання таку нез...