Є секрет! Як зробити відбивні ніжними за 10 хвилин

Відбивні з будь-якого м’яса будуть неймовірно ніжними, соковитими, м’якими, якщо їх правильно підготувати до смаження. Не малу роль відіграє й спосіб приготування кляру. Господині часто роблять його на воді, а тому отримають жорстке м’ясо, передають Патріоти України.

Подробиці

Для початку треба відбити м’ясо, без цього волокна будуть грубими і під час смаження сік не пом’якшить їх. Відбивати зручно на дошці, на яку потрібно викласти м’ясо, обгорнути харчовою плівкою і добре пройтися молотком, але не робіть надто тонкі відбивні. Інакше вони будуть досить сухі.

Посипте відбивні сіллю та перцем (на смак), а потім змастіть кожен шматочок м’яса сметаною. Залиште на декілька хвилин, а тим часом приготуйте кляр.

Яйця збийте з молоком, мов на омлет, додайте порівну борошна та сухарів для панірування, щоб по густоті було, мов рідка сметана.

Кожну відбивну окуніть у кляр і смажте на високому вогні з двох сторін до золотої скоринки. М’ясо в середині буде ніжне та соковите.

Джерело: ПростоВей

Це така смакота! Ніжна куряча печінка в сметані з цибулею і морквою

вівторок, 27 серпень 2024, 8:13

Приготуйте таку печінку і будь-який гарнір буде неймовірно смачним, ситним та корисним. Соковитість печінки у такому варіантові просто зашкалює. Класичне поєднання продуктів, однак досконалий смак, передають Патріоти України. Для приготування треба взя...

Є секрет! Як зберігати відкриту томатну пасту до 6 місяців

вівторок, 27 серпень 2024, 7:12

Якщо ви з тих, хто бере з банки томатної пасти 1-2 ложки, а потім викидає, бо вона псується, то ці поради вам у допомогу! Більше жодна крапля томатної заготівлі не пропаде, передають Патріоти України. Порада 1. Після того, як використали частинку томат...