Є секрет! Як зробити відбивні ніжними за 10 хвилин

Відбивні з будь-якого м’яса будуть неймовірно ніжними, соковитими, м’якими, якщо їх правильно підготувати до смаження. Не малу роль відіграє й спосіб приготування кляру. Господині часто роблять його на воді, а тому отримають жорстке м’ясо, передають Патріоти України.

Подробиці

Для початку треба відбити м’ясо, без цього волокна будуть грубими і під час смаження сік не пом’якшить їх. Відбивати зручно на дошці, на яку потрібно викласти м’ясо, обгорнути харчовою плівкою і добре пройтися молотком, але не робіть надто тонкі відбивні. Інакше вони будуть досить сухі.

Посипте відбивні сіллю та перцем (на смак), а потім змастіть кожен шматочок м’яса сметаною. Залиште на декілька хвилин, а тим часом приготуйте кляр.

Яйця збийте з молоком, мов на омлет, додайте порівну борошна та сухарів для панірування, щоб по густоті було, мов рідка сметана.

Кожну відбивну окуніть у кляр і смажте на високому вогні з двох сторін до золотої скоринки. М’ясо в середині буде ніжне та соковите.

Джерело: ПростоВей

Відпочиваєте в Туреччині? Ці продукти в готелі можуть спричинити розлад шлунку

субота, 19 липень 2025, 18:45

Поїздка за кордон може подарувати безліч вражень, але водночас несе ризик розладу шлунку - особливо якщо йдеться про харчування в турецьких готелях. Різноманіття страв на шведському столі часто приваблює туристів, однак незвична бактеріальна флора і не...

Психологічний тест: Виберіть свій колір очей - і відкрийте правду про себе

субота, 19 липень 2025, 17:45

Оберіть свій колір очей - і прочитайте, що він розповідає про ваші сильні сторони, емоції, стиль мислення і навіть глибоко приховані риси характеру. Психологічний тест, який здивує точністю навіть скептиків, передають Патріоти України. Ви чутливі та ...