Є секрет! Як зварити буряк, не забруднивши посуд

Буряк - корисний овоч, який входить до складу багатьох страв. Однак готувати його буває надто стомлююче, передають Патріоти України.

Ніхто не любить відмивати темний наліт у каструлі після приготування буряків.

Подробиці

Молоді господині знайшли спосіб, як уникнути такого неприємного наслідку після варіння цього коренеплоду.

Попередньо буряк слід промити та висушити. Дехто використовує для цього маленьку щіточку, щоб усунути залишки землі.

Силу прикладати не треба, щоб не зашкодити оболонці.

Існує кілька способів.

Одні господині радять перед варінням помістити буряк у спеціальний герметичний пакет, а потім покласти його в каструлю з окропом.

Варити коренеплід на повільному вогні протягом 25 хвилин. Після цього прямо в пакеті овоч слід помістити у ємність із холодною водою.

Однак є ще один спосіб, що зберігає вітаміни буряків.

Розпочати знову ж таки потрібно з того, що ретельно вимиваємо буряк від залишків землі.

Після цього буряк потрібно з усіх боків полити невеликою кількістю рослинної олії і загорнути у два шари фольги для запікання.

Потім овоч потрібно на півтори години помістити в розігріту до 200 градусів духовку.

Такі буряки зберігають усі корисні речовини, а також легко очищаються від шкірки. При цьому ніякий посуд не мажеться.

Яєчня з майонезом = звучить дивно, але смак перевершує всі очікування!

вівторок, 9 грудень 2025, 13:10

Якщо ви любите кулінарні експерименти, цей рецепт точно вас здивує! Виявляється, майонез можна приготувати не лише з сирих яєць, а й на основі смаженої яєчні. Результат - кремоподібний, ароматний соус, який може конкурувати з найкращими магазинними вар...

Що говорять ваші ноги про вас? Форма стопи відкриває таємниці вашої особистості

вівторок, 9 грудень 2025, 12:45

Виявляється, наші ноги можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо! Форма стопи і положення пальців допомагають виявити риси характеру, а також попереджають про можливі проблеми зі здоров’ям, передають Патріоти України. Селянська стопа. Римська ст...