Є секрет! Як зварити буряк, не забруднивши посуд

Буряк - корисний овоч, який входить до складу багатьох страв. Однак готувати його буває надто стомлююче, передають Патріоти України.

Ніхто не любить відмивати темний наліт у каструлі після приготування буряків.

Подробиці

Молоді господині знайшли спосіб, як уникнути такого неприємного наслідку після варіння цього коренеплоду.

Попередньо буряк слід промити та висушити. Дехто використовує для цього маленьку щіточку, щоб усунути залишки землі.

Силу прикладати не треба, щоб не зашкодити оболонці.

Існує кілька способів.

Одні господині радять перед варінням помістити буряк у спеціальний герметичний пакет, а потім покласти його в каструлю з окропом.

Варити коренеплід на повільному вогні протягом 25 хвилин. Після цього прямо в пакеті овоч слід помістити у ємність із холодною водою.

Однак є ще один спосіб, що зберігає вітаміни буряків.

Розпочати знову ж таки потрібно з того, що ретельно вимиваємо буряк від залишків землі.

Після цього буряк потрібно з усіх боків полити невеликою кількістю рослинної олії і загорнути у два шари фольги для запікання.

Потім овоч потрібно на півтори години помістити в розігріту до 200 градусів духовку.

Такі буряки зберігають усі корисні речовини, а також легко очищаються від шкірки. При цьому ніякий посуд не мажеться.

Це може здивувати! Вчені визначили, жінки якого зросту та якої ваги найпривабливіші для чоловіків

субота, 18 січень 2025, 10:26

Жінки у бажанні стати привабливими для чоловіків сідають на дієти, роблять купу косметичних процедур і намагаються досягти параметрів моделей. Однак насправді, чоловіків приваблюють зовсім інші жінки, передають Патріоти України з посиланням на дослідже...

Це може здивувати! Що відбудеться з організмом, якщо відмовитися від білого хліба

субота, 18 січень 2025, 8:52

Білий хліб має репутацію не зовсім корисного продукту, оскільки його виготовляють з очищеного борошна, позбавленого корисних частин, таких як висівки та зародки. Хоча інколи такий хліб може бути збагачений вітамінами групи В, його споживання все ж варт...