Відмивати темно-фіолетовий наліт після варіння буряків нікому не подобається, передають Патріоти України.
Досвідчені господині варять буряки у пакетах.
Промиваємо буряки і кожен овоч кладемо в целофановий пакет.
Важливо: не обрізайте хвостики, інакше буряк втратить колір під час варіння.
У каструлю додаємо ложку цукру на кожні 250 г буряків.
Щільно зав’язуємо пакет, щоб всередині було зовсім мало повітря та коренеплоди не спливали.
Варимо буряки півгодини на середньому вогні, після чого перекладаємо овочі в пакеті в глибоку тарілку з холодною водою.
Тримаємо буряк у холодній воді, щоб він дійшов до готовності і остиг. Коренеплід готовий для приготування страви.
При такому способі варіння квартира не наповниться запахом вареного буряка, каструля залишиться чистою і її не доведеться мити.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...