Є секрет! Як зварити буряк, щоб не довелося відмивати каструлю

Відмивати темно-фіолетовий наліт після варіння буряків нікому не подобається, передають Патріоти України.

Досвідчені господині варять буряки у пакетах.

Подробиці

Промиваємо буряки і кожен овоч кладемо в целофановий пакет.

Важливо: не обрізайте хвостики, інакше буряк втратить колір під час варіння.

У каструлю додаємо ложку цукру на кожні 250 г буряків.

Щільно зав’язуємо пакет, щоб всередині було зовсім мало повітря та коренеплоди не спливали.
Варимо буряки півгодини на середньому вогні, після чого перекладаємо овочі в пакеті в глибоку тарілку з холодною водою.

Тримаємо буряк у холодній воді, щоб він дійшов до готовності і остиг. Коренеплід готовий для приготування страви.

При такому способі варіння квартира не наповниться запахом вареного буряка, каструля залишиться чистою і її не доведеться мити.

Любите соковитий стейк? Є приправa, яка зробить його в рази смачнішим - і це не сіль!

п’ятниця, 1 серпень 2025, 18:12

Багато хто вважає, що сіль - ключ до ідеального стейку. Але британський кулінар Стюарт Овенден має іншу думку. Він пропонує замінити традиційні спеції на несподівану, але ефективну суміш - з кавою, передають Патріоти України. За словами Стюарта, найкра...

Психологічний тест: Оберіть блузку - і дізнайтеся, що у вас не так

п’ятниця, 1 серпень 2025, 17:44

Уявіть, що ви спізнюєтесь на зустріч із друзями і хапаєте першу-ліпшу блузку з шафи. Яку ви б обрали? Цей тест покаже не ваш стиль, а ваші найбільші слабкості, які ви, можливо, ретельно приховуєте навіть від себе, передають Патріоти України. Просто пок...