
Якщо ви хочете горохове пюре, що тане в роті, то навчіться його правильно варити. Горох ніколи не буде дубовим після варіння, коли ви його замочите на ніч, передають Патріоти України.
Саме замочування з вечора до ранку створить умови, аби горох варився не довше 30 хвилин і при цьому був м’яким, кремоподібним.
Пропорція проста: 100 г гороху на 300 мл води.
Залийте, вранці воду злийте і варіть набухлий горох на маленькому вогні. А ще є важливий секрет господинь: дрібка соди. Додайте її після того, як каша закипить, і процес варіння буде ще швидшим.
Крім того, що вимочений горох готується просто, то він ще й більш корисний для здоров’я, адже не викликає здуття.
Українці - нація спостережливих людей, які слідкують за життям і роблять з побаченого правильні висновки. Завдяки цьому ми знаємо, що ополоник не можна залишати в каструлі з супом, а деякі речі не можна позичати нікому - навіть рідним людям, передають ...
Хоча часник десятиліттями асоціювався переважно з домашньою кухнею, сьогодні він дедалі частіше стає об’єктом серйозних наукових досліджень. Вчені вивчають його вплив на серцево-судинну систему, обмін речовин і навіть ризик утворення тромбів, передають...