Є секрет! Як зварити горохову кашу за 30 хвилин

Якщо ви хочете горохове пюре, що тане в роті, то навчіться його правильно варити. Горох ніколи не буде дубовим після варіння, коли ви його замочите на ніч, передають Патріоти України.

Подробиці

Саме замочування з вечора до ранку створить умови, аби горох варився не довше 30 хвилин і при цьому був м’яким, кремоподібним.

Пропорція проста: 100 г гороху на 300 мл води.

Залийте, вранці воду злийте і варіть набухлий горох на маленькому вогні. А ще є важливий секрет господинь: дрібка соди. Додайте її після того, як каша закипить, і процес варіння буде ще швидшим.

Крім того, що вимочений горох готується просто, то він ще й більш корисний для здоров’я, адже не викликає здуття.

Що буде з організмом, якщо їсти занадто багато білого хліба: ТОП-5 побічних ефектів

субота, 22 лютий 2025, 6:38

Хліб – це один із найпоширеніших продуктів у раціоні багатьох людей. Його смак, аромат і універсальність роблять його незамінним як для швидких перекусів, так і для повноцінних страв, передають Патріоти України. Однак, надмірне споживання хліба може ма...

Це може здивувати! Що відбудеться з вашим тілом після відмови від фастфуду

субота, 22 лютий 2025, 5:40

Відмова від фастфуду може мати значний вплив на ваше здоров’я, змінюючи не лише фізичну форму, але й психоемоційний стан. Багато людей не уявляють своє життя без швидкої їжі, однак це може призводити до серйозних наслідків для організму, передають Патр...