Якщо ви хочете горохове пюре, що тане в роті, то навчіться його правильно варити. Горох ніколи не буде дубовим після варіння, коли ви його замочите на ніч, передають Патріоти України.
Саме замочування з вечора до ранку створить умови, аби горох варився не довше 30 хвилин і при цьому був м’яким, кремоподібним.
Пропорція проста: 100 г гороху на 300 мл води.
Залийте, вранці воду злийте і варіть набухлий горох на маленькому вогні. А ще є важливий секрет господинь: дрібка соди. Додайте її після того, як каша закипить, і процес варіння буде ще швидшим.
Крім того, що вимочений горох готується просто, то він ще й більш корисний для здоров’я, адже не викликає здуття.
Якщо ви вирощуєте полуницю, є важливий нюанс, який вам слід врахувати з настанням червня. Тим, хто вирощував її в приміщенні, експерти з садівництва радять перенести рослини на вулицю наступного тижня, щоб забезпечити здоровий ріст і утворення плодів, ...
При гіпертонії (підвищеному артеріальному тиску) дуже важливо дотримуватися дієти, яка сприяє зниженню тиску і зменшенню навантаження на серце та судини. Ось список продуктів, яких слід уникати або максимально обмежити, передають Патріоти України.