Є секрет! Як зварити горохову кашу за 30 хвилин

Якщо ви хочете горохове пюре, що тане в роті, то навчіться його правильно варити. Горох ніколи не буде дубовим після варіння, коли ви його замочите на ніч, передають Патріоти України.

Подробиці

Саме замочування з вечора до ранку створить умови, аби горох варився не довше 30 хвилин і при цьому був м’яким, кремоподібним.

Пропорція проста: 100 г гороху на 300 мл води.

Залийте, вранці воду злийте і варіть набухлий горох на маленькому вогні. А ще є важливий секрет господинь: дрібка соди. Додайте її після того, як каша закипить, і процес варіння буде ще швидшим.

Крім того, що вимочений горох готується просто, то він ще й більш корисний для здоров’я, адже не викликає здуття.

Є секрет! Як зварити горохову кашу за 30 хвилин

п’ятниця, 23 серпень 2024, 11:12

Якщо ви хочете горохове пюре, що тане в роті, то навчіться його правильно варити. Горох ніколи не буде дубовим після варіння, коли ви його замочите на ніч, передають Патріоти України. Саме замочування з вечора до ранку створить умови, аби горох варився...

Не робіть помилок! Що робити, щоб котлети не розвалювалися під час смаження

п’ятниця, 23 серпень 2024, 10:09

Найгірший сценарій під час приготування котлет - це коли вони на сковорідці розвалюються, не тримають форму і зводять нанівець всі підготовчі старання з фаршем. Щоб такого не сталося, треба знати базові рекомендації, передають Патріоти України. По-перш...