Якщо ви хочете горохове пюре, що тане в роті, то навчіться його правильно варити. Горох ніколи не буде дубовим після варіння, коли ви його замочите на ніч, передають Патріоти України.
Саме замочування з вечора до ранку створить умови, аби горох варився не довше 30 хвилин і при цьому був м’яким, кремоподібним.
Пропорція проста: 100 г гороху на 300 мл води.
Залийте, вранці воду злийте і варіть набухлий горох на маленькому вогні. А ще є важливий секрет господинь: дрібка соди. Додайте її після того, як каша закипить, і процес варіння буде ще швидшим.
Крім того, що вимочений горох готується просто, то він ще й більш корисний для здоров’я, адже не викликає здуття.
Хліб – це один із найпоширеніших продуктів у раціоні багатьох людей. Його смак, аромат і універсальність роблять його незамінним як для швидких перекусів, так і для повноцінних страв, передають Патріоти України. Однак, надмірне споживання хліба може ма...
Відмова від фастфуду може мати значний вплив на ваше здоров’я, змінюючи не лише фізичну форму, але й психоемоційний стан. Багато людей не уявляють своє життя без швидкої їжі, однак це може призводити до серйозних наслідків для організму, передають Патр...