Є секрет! Як зварити курячий бульйон, щоб був прозорим та золотистим

Курячий бульйон смачна та поживна страва. Він містить фосфор, колаген антиоксиданти та вітаміни A, С. Щоб бульйон був прозорим та золотистим треба вміти його правильно приготувати, передають Патріоти України.

Подробиці

1/2 домашньої курки
вода 3,5 л
морква 2 шт.
цибуля 2 шт.
чорний перець горошок 2 шт.
сіль на смак

Вимийте курку, розділіть її навпіл. Залийте одну половину курки водою, накрийте кришкою й поставте варитися. Піну, яка утвориться на поверхні, обов’язково знімайте, від цього залежатиме прозорість бульйону.

Покладіть у бульйон почищену моркву й цибулю. Додайте сіль, перець та лавровий лист. Накрийте кришкою, але залиште невеликий отвір та варіть на середньому вогні протягом 2,5-3 годин.

Коли бульйон буде готовий, дістаньте м‘ясо, відділіть від кісток. Поріжте його на дрібні частини й покладіть знов у каструлю з бульйоном. Доведіть до кипіння і варіть 2-3 хвилини.

Є секрет! Яке дерево посадити біля будинку, щоб у ньому завжди панувало щастя

середа, 4 вересень 2024, 23:10

Дерева здавна відіграють важливу роль у народних віруваннях, оточені безліччю забобонів і прикмет. Кожне дерево має свою символіку й енергетику, яка, згідно з повір'ями, може впливати на наше життя та долю, передають Патріоти України. РБК-Україна (прое...

Оцінять всі! Як зробити піцу на лаваші за 15 хвилин

середа, 4 вересень 2024, 18:13

Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України. Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 ш...