Деруни - смачна та ситна страва. Однак щоб їх приготувати потрібно провести певну підготовчу роботу - натерти на дрібну тертку деруни, передають Патріоти України.
Тим любителям дерунів у яких є кухонний комбайн, повезло. Вони швидко та без особливих зусиль можуть готувати цю страву хоч щодня.
Після того, як ви приготували картоплю, потрібно додати багато інших інгредієнтів.
Потім доводиться довго стояти біля плити, обсмажуючи кожен дерун із двох боків.
Проте досвідчені господарки так не роблять. Вони знають, як приготувати апетитні і хрусткі картопляні деруни без «олії, що стріляє», і витративши при цьому мінімум часу.
У чому полягає хитрість
Ви приготували тісто для дерунів? Не треба діставати сковороду. І взагалі не підходьте до кухонної плити.
Якщо у вас є вафельниця, використовуйте саме її.
Змастіть вафельницю олією, заповніть картопляно-борошною масою і закрийте прилад. Вже через 15 секунд (іноді потрібно більше часу – дивіться по ситуації) картопляні оладки будуть готові.
За один раз можна приготувати одразу шість дерунів. Це дуже зручно: процес йде швидко, не супроводжується розбризкуванням рослинної олії і не вимагає перевертання страви.
Страва набуває приємної «хрустинки» і виходить не гірше, ніж деруни, приготовані на сковороді.
Розмороження холодильника – це важливий процес, який впливає на ефективність роботи приладу та збереження продуктів. Багато хто нехтує правильним доглядом, що призводить до передчасного зносу техніки. Редакція FoodOboz розповість про основні помилки пр...
Щоб не відчувати сильну втому та занепад сил у тілі після обіду, допоможуть корисні перекуси. Експерт назвала продукти, які варто їсти о 13:00 для кращого самопочуття, передають Патріоти України з посиланням на сайт The Mirror. Важливо їсти збалансова...