Є секрет! Названо ідеальне місце для зберігання моркви - вона довго буде свіжою

Морква – це один із найпопулярніших овочів у світі. Його додають під час приготування перших та основних страв. З нього також виготовляють десерти та красиво нарізають для прикрашання столу, передають Патріоти України.

Ну а для того, щоб морква не псувалась та залишалась хрумкою протягом тривалого часу, слід знати правильне місце її зберігання. Де саме цей овоч буде свіжим якнайдовше, в TikTok розбиралась користувачка Давіна Кохан.

Вона також розповіла, що цей метод також чудово підходить для зберігання селери. Вона також залишатиметься хрумкою протягом багатьох тижнів. Для втілення цього методу у життя знадобиться лише контейнер із кришкою.

Моркву добре миємо та чистимо. Далі нарізаємо її на зручні шматки, щоб у подальшому їх було легко використовувати для приготування різноманітних страв. У контейнер набираємо воду та поміщаємо у неї овочі.


Єдине, що залишається зробити – це закрити контейнер кришкою, та помістити його у холодильник. Тепер в будь-який момент ви можете скористатись хрумкою, свіжою, чистою та вже нарізаною морквою.

Є секрет! Названо ідеальне місце для зберігання моркви - вона довго буде свіжою

п’ятниця, 6 вересень 2024, 22:08

Морква – це один із найпопулярніших овочів у світі. Його додають під час приготування перших та основних страв. З нього також виготовляють десерти та красиво нарізають для прикрашання столу, передають Патріоти України. . Ну а для того, щоб морква не пс...

Смакота! Як приготувати смачні сирні палички за 15 хвилин в домашніх умовах

п’ятниця, 6 вересень 2024, 18:15

На приготування тіста та випікання знадобиться 15-20 хвилин. Зверніть увагу, на те що воно виходить, як листкове тісто, просто супер! Випікати можна будь-якої форми, це вже за вашим бажанням. Але в вигляді паличок найкраще підходить, як варіант закуски...