Морква – це один із найпопулярніших овочів у світі. Його додають під час приготування перших та основних страв. З нього також виготовляють десерти та красиво нарізають для прикрашання столу, передають Патріоти України.
Ну а для того, щоб морква не псувалась та залишалась хрумкою протягом тривалого часу, слід знати правильне місце її зберігання. Де саме цей овоч буде свіжим якнайдовше, в TikTok розбиралась користувачка Давіна Кохан.
Вона також розповіла, що цей метод також чудово підходить для зберігання селери. Вона також залишатиметься хрумкою протягом багатьох тижнів. Для втілення цього методу у життя знадобиться лише контейнер із кришкою.
Моркву добре миємо та чистимо. Далі нарізаємо її на зручні шматки, щоб у подальшому їх було легко використовувати для приготування різноманітних страв. У контейнер набираємо воду та поміщаємо у неї овочі.
Єдине, що залишається зробити – це закрити контейнер кришкою, та помістити його у холодильник. Тепер в будь-який момент ви можете скористатись хрумкою, свіжою, чистою та вже нарізаною морквою.
Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...
Вчені з’ясували, що надмірне споживання солі може підвищити артеріальний тиск та спричинити запалення мозку. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України. Для дослідження, як сіль впливає на організм людей та тварин, вчені обрали щурів, оскільки ...