Є секрет! Оселедець під шубою стане смачнішим, якщо замість буряка додати один продукт

Цей салат вважається вже традиційною стравою, яка прикрасить будь-який святковий стіл, передають Патріоти України.

Якщо смак цього частування набрид і хочеться здивувати гостей чимось незвичайним, то можна трохи змінити рецепт, щоб закуска стала більш цікавою.

При цьому зробити це просто.

Досить до класичного способу приготування додати в півтора рази більше відвареної картоплі в мундирі, а також на 50 відсотків більше моркви для салату.

Крім цього, треба додати один дешевий та доступний додатковий компонент, який освіжить звичне частування. Йдеться про яблуко.

Фрукт потрібно очистити від шкірки, насіння і порізати, а потім зробити з нього додатковий шар між картоплею та морквою.

Краще вибирати не солодкий, а кислий плід для «Шуби».

Готовий салат бажано прикрасити свіжою зеленню.

Джерело: ПростоВей

Народні прикмети на 21 квітня. Чому українці спрадавна на Проклов день неодмінно прибрали у своїй домівці

понеділок, 21 квітень 2025, 7:05

21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...

Варто знати! Скільки можна зберігати великодні крашанки, щоб не отруїтися

понеділок, 21 квітень 2025, 6:44

Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...