Є секрет! Оселедець під шубою стане смачнішим, якщо замість буряка додати один продукт

Цей салат вважається вже традиційною стравою, яка прикрасить будь-який святковий стіл, передають Патріоти України.

Якщо смак цього частування набрид і хочеться здивувати гостей чимось незвичайним, то можна трохи змінити рецепт, щоб закуска стала більш цікавою.

При цьому зробити це просто.

Досить до класичного способу приготування додати в півтора рази більше відвареної картоплі в мундирі, а також на 50 відсотків більше моркви для салату.

Крім цього, треба додати один дешевий та доступний додатковий компонент, який освіжить звичне частування. Йдеться про яблуко.

Фрукт потрібно очистити від шкірки, насіння і порізати, а потім зробити з нього додатковий шар між картоплею та морквою.

Краще вибирати не солодкий, а кислий плід для «Шуби».

Готовий салат бажано прикрасити свіжою зеленню.

Джерело: ПростоВей

Варто включити в раціон! ТОП-7 найефективніших продуктів, які зменшують ризик серцево-судинних захворювань

п’ятниця, 23 серпень 2024, 0:00

За даними наукового дослідження, проведеного фахівцями з Університету Еморі в Атланті, понад 50% смертей, спричинених захворюваннями серця, можна запобігти щорічно. Крім уникнення шкідливих звичок, таких як паління, важливо контролювати чотири основні ...

Є секрет! Як смажити рибу, щоб не горіло борошно

четвер, 22 серпень 2024, 17:12

Часто під час смаження риби горить борошно, при цьому утворюється чорна скоринка, присмак гіркоти відчувається навіть на самій рибі, передають Патріоти України. Перед смаженням рибу треба підсолити, обваляти саме у кукурудзяному борошні. Потім рибу опу...