Цей салат вважається вже традиційною стравою, яка прикрасить будь-який святковий стіл, передають Патріоти України.
Якщо смак цього частування набрид і хочеться здивувати гостей чимось незвичайним, то можна трохи змінити рецепт, щоб закуска стала більш цікавою.
Досить до класичного способу приготування додати в півтора рази більше відвареної картоплі в мундирі, а також на 50 відсотків більше моркви для салату.
Крім цього, треба додати один дешевий та доступний додатковий компонент, який освіжить звичне частування. Йдеться про яблуко.
Фрукт потрібно очистити від шкірки, насіння і порізати, а потім зробити з нього додатковий шар між картоплею та морквою.
Краще вибирати не солодкий, а кислий плід для «Шуби».
Готовий салат бажано прикрасити свіжою зеленню.
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...