Є секрет! Проста хитрість, за допомогою якої оладки стануть на смак, як піца

Щоб відвадити дітей від не найкориснішої їжі фастфуду, а заразом прищепити любов до класичних оладок, спробуйте одну кулінарну хитрість, передають Патріоти України.

За допомогою невигадливого рецепту можна надати звичній страві незвичний смак, який зробить оладки схожими на піцу.

Подробиці

Для модернізації оладок знадобиться:

  • 400 г пшеничного борошна,
  • 4 яйця,
  • 800 мл кефіру (краще щоб він постояв уже 2-3 дні в холодильнику),
  • 150 гр. бринзи (адигейський сир),
  • 2 стручки болгарського перцю,
  • 200 гр шинки (або вареної ковбаси),
  • 2 ч. л. розпушувача,
  • сіль, цукор, спеції, зелена цибуля або часниковий порошок.

Як готувати

Для приготування тіста потрібно змішати кефір, яйця, сіль і збити все це в однорідну масу.

Окремо просіюємо борошно і додаємо до нього сир, шинку, зелень і овочі, і все перемішуємо.

Після цього змішуємо два компоненти тіста і додаємо розпушувач, ретельно все змішуючи.

Після цього починаємо пекти оладки, як це робили раніше на сковороді.

Подавати до столу такі коржики можна як з магазинними соусами, так і з приготовленими в домашніх умовах із підручних засобів.

Смачного!

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...