Варіть картоплю, не надто дрібно перед цим ріжучи. Якщо картопля середнього розміру, то залишайте цілою. Сіль варто додавати відразу, щоб картопля вже набувала присмаку, передають Патріоти України.
Для покращення майбутнього пюре додайте 1 лавровий листок та 3-4 горошинки чорного перцю. Ці класичні прянощі дадуть воді приємний аромат, що передасться картоплі.
Коли картопля звариться, то листок та перець витягніть, щоб не гірчили страві. Додайте якісне вершкове масло (не маргарин чи спред) та обов’язково підігріте молоко.
Пюре матиме неймовірний смак, навіть якщо картопля була далеко не ідеальна.
Дарувати подарунки - гарна традиція, але не всі презенти несуть позитивну енергетику. З давніх-давен люди вірили, що деякі речі можуть притягувати сварки, хвороби, розлуку чи навіть смерть. Езотерики попереджають: обережно обирайте, що даруєте - і що п...
11 жовтня за новим церковним календарем (24 жовтня за старим) - день пам'яті апостола від 70-ти Филипа, а також Феофана Сповідника, єпископа Нікейського. За старим календарним стилем - день пам'яті преподобного Харитона Сповідника і на Собор препод...