Варіть картоплю, не надто дрібно перед цим ріжучи. Якщо картопля середнього розміру, то залишайте цілою. Сіль варто додавати відразу, щоб картопля вже набувала присмаку, передають Патріоти України.
Для покращення майбутнього пюре додайте 1 лавровий листок та 3-4 горошинки чорного перцю. Ці класичні прянощі дадуть воді приємний аромат, що передасться картоплі.
Коли картопля звариться, то листок та перець витягніть, щоб не гірчили страві. Додайте якісне вершкове масло (не маргарин чи спред) та обов’язково підігріте молоко.
Пюре матиме неймовірний смак, навіть якщо картопля була далеко не ідеальна.
Православне свято 24 листопада за новим календарем (7 грудня за старим) - день пам'яті святої Катерини, Олександрійської мучениці (у народі - Катеринин день), а також преподобного Меркурія, пісника Києво-Печерського, а також преподобного Меркурія Черні...
За східним календарем 2025-й буде роком Змії, що символізує мудрість, хитрість та проникливість. Невдовзі настане один із найкращих передсвяткових періодів – час обирати подарунки для друзів, колег, рідних та знайомих. Звісно, варто уникати презентів, ...