Є секрет! Що додати до курячої печінки при тушкуванні, щоб була ніжна та соковита

Курячу печінку можна готувати по-різному, цей варіант для багатьох буде новинкою. Але якщо ви вже готували, то точно знаєте, що саме з такими інгредієнтами печінка виходить ніжна, соковита, ароматна з неймовірним смаком, передають Патріоти України.

Подробиці

Спочатку розігрійте на сковорідці олію з маслом (50/50), відправте смажитися цибулю до м’якості, а потім порізану печінку. Смажте протягом 5 хвилин (не більше).

Після цього додайте пару зубчиків часнику, чайну ложку гірчиці, сіль та прянощі на смак, а також сметану (на 500 г печінки достатньо 250 г сметани).

Достатньо протягом 5 хвилин на маленькому вогні тушкувати, а потім залишити з закритою кришкою на 10-15 хвилин.

Печінка готова, залишилося приготувати гарнір і смакувати!

Отже, для печінки важливо додати: при смаженні масло, крім олії, а також часник, гірчицю та сметану.

Джерело: ПростоВей

Несподіваний "бонус": Щоденне вживання арахісу допомагає зменшити алергічну реакцію в дорослих

неділя, 27 квітень 2025, 10:49

Дорослі з важкою алергією на арахіс можуть безпечно зменшити свою чутливість до алергену завдяки щоденному вживанню малих доз цього продукту, передають Патріоти України. Це довели вчені з Королівського коледжу Лондона, які провели унікальне клінічне до...

Варто знати! Розвіяно міф про яйця, у який вірили усі

неділя, 27 квітень 2025, 10:30

Протягом багатьох років яйця викликали багато суперечок. Чи корисно щодня їсти яйця? А як щодо холестерину? Скільки яєць можна їсти в день? А може, варто обмежитися чотирма разами на тиждень? Наразі розвіяно головний міф про цей продукт, передають Патр...