Курячу печінку можна готувати по-різному, цей варіант для багатьох буде новинкою. Але якщо ви вже готували, то точно знаєте, що саме з такими інгредієнтами печінка виходить ніжна, соковита, ароматна з неймовірним смаком, передають Патріоти України.
Спочатку розігрійте на сковорідці олію з маслом (50/50), відправте смажитися цибулю до м’якості, а потім порізану печінку. Смажте протягом 5 хвилин (не більше).
Після цього додайте пару зубчиків часнику, чайну ложку гірчиці, сіль та прянощі на смак, а також сметану (на 500 г печінки достатньо 250 г сметани).
Достатньо протягом 5 хвилин на маленькому вогні тушкувати, а потім залишити з закритою кришкою на 10-15 хвилин.
Печінка готова, залишилося приготувати гарнір і смакувати!
Отже, для печінки важливо додати: при смаженні масло, крім олії, а також часник, гірчицю та сметану.
Ваша улюблена пара сережок може розповісти набагато більше, ніж ви думаєте! Виберіть одну з представлених моделей і дізнайтеся, який характер та особливості ховаються за вашим вибором, передають Патріоти України. Ви — творчий і оригінальний лідер. Люби...
17 серпня за новим церковним календарем (30 серпня за старим) - день пам'яті преподобного Аліпія, одного з перших і найкращих іконописців, який жив у Києво-Печерській лаврі. За старим календарним стилем - день пам'яті преподобної мучениці Євдокії Римля...