Курячу печінку можна готувати по-різному, цей варіант для багатьох буде новинкою. Але якщо ви вже готували, то точно знаєте, що саме з такими інгредієнтами печінка виходить ніжна, соковита, ароматна з неймовірним смаком, передають Патріоти України.
Спочатку розігрійте на сковорідці олію з маслом (50/50), відправте смажитися цибулю до м’якості, а потім порізану печінку. Смажте протягом 5 хвилин (не більше).
Після цього додайте пару зубчиків часнику, чайну ложку гірчиці, сіль та прянощі на смак, а також сметану (на 500 г печінки достатньо 250 г сметани).
Достатньо протягом 5 хвилин на маленькому вогні тушкувати, а потім залишити з закритою кришкою на 10-15 хвилин.
Печінка готова, залишилося приготувати гарнір і смакувати!
Отже, для печінки важливо додати: при смаженні масло, крім олії, а також часник, гірчицю та сметану.
Медики назвали один тривожний симптом, за появи якого варто негайно відмовитися від кави. Це тремтіння в руках. Як пояснюють лікарі, тремтіння може свідчити про перенасичення організму кофеїном. Адже ця речовина є потужним стимулятором, який за передоз...
Українським автовласникам варто негайно перевірити багажник — відтепер відсутність аптечки, вогнегасника чи знака аварійної зупинки може коштувати не лише штрафу, а й водійського посвідчення або навіть арешту. Про це повідомило видання Uamotors, переда...