Є секрет! Що додати до курячої печінки при тушкуванні, щоб була ніжна та соковита

Курячу печінку можна готувати по-різному, цей варіант для багатьох буде новинкою. Але якщо ви вже готували, то точно знаєте, що саме з такими інгредієнтами печінка виходить ніжна, соковита, ароматна з неймовірним смаком, передають Патріоти України.

Подробиці

Спочатку розігрійте на сковорідці олію з маслом (50/50), відправте смажитися цибулю до м’якості, а потім порізану печінку. Смажте протягом 5 хвилин (не більше).

Після цього додайте пару зубчиків часнику, чайну ложку гірчиці, сіль та прянощі на смак, а також сметану (на 500 г печінки достатньо 250 г сметани).

Достатньо протягом 5 хвилин на маленькому вогні тушкувати, а потім залишити з закритою кришкою на 10-15 хвилин.

Печінка готова, залишилося приготувати гарнір і смакувати!

Отже, для печінки важливо додати: при смаженні масло, крім олії, а також часник, гірчицю та сметану.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? ТОП-7 продуктів, які категорично не можна їсти перед тренуванням

четвер, 18 липень 2024, 20:57

Для підтримки оптимально та здорової фізичної форми, не обійтись без збалансованого та регулярного харчування. Проте, якщо ви збираєтесь на тренування та плануєте перед заняттями щось смачно поїсти, звернуть увагу, що деякі продукти можуть звести нанів...

Щоб фарширований перець вийшов смачним, існує декілька важливих нюансів

четвер, 18 липень 2024, 18:07

Секретів приготування дуже багато, щоб перець вийшов ароматним та дуже смачним. Докладніше про найважливіші та основні в даній публікації, передають Патріоти України. Перець:. Фарш:. Приготування соусу. Обсмажити дрібно нарізану цибулю на вершковому ма...