
Курячу печінку можна готувати по-різному, цей варіант для багатьох буде новинкою. Але якщо ви вже готували, то точно знаєте, що саме з такими інгредієнтами печінка виходить ніжна, соковита, ароматна з неймовірним смаком, передають Патріоти України.
Спочатку розігрійте на сковорідці олію з маслом (50/50), відправте смажитися цибулю до м’якості, а потім порізану печінку. Смажте протягом 5 хвилин (не більше).
Після цього додайте пару зубчиків часнику, чайну ложку гірчиці, сіль та прянощі на смак, а також сметану (на 500 г печінки достатньо 250 г сметани).
Достатньо протягом 5 хвилин на маленькому вогні тушкувати, а потім залишити з закритою кришкою на 10-15 хвилин.
Печінка готова, залишилося приготувати гарнір і смакувати!
Отже, для печінки важливо додати: при смаженні масло, крім олії, а також часник, гірчицю та сметану.
Блогерка Юлія Шевчук, яка ділиться смачними рецептами для тих, хто береже фігуру та відмовляється від цукру та борошна, запропонувала рецепт яблучного пирога, який можна зібрати за 10 хвилин, а потім буде випікати духовка, передають Патріоти України. З...
Стрибки напруги в українській енергетичній мережі триватимуть ще декілька років. Тому, аби вберегти свою техніку від поломок, українцям радять купити реле або стабілізатори напруги. Про це повідомив директор Центру дослідження енергетики Олександр Харч...