Курячу печінку можна готувати по-різному, цей варіант для багатьох буде новинкою. Але якщо ви вже готували, то точно знаєте, що саме з такими інгредієнтами печінка виходить ніжна, соковита, ароматна з неймовірним смаком, передають Патріоти України.
Спочатку розігрійте на сковорідці олію з маслом (50/50), відправте смажитися цибулю до м’якості, а потім порізану печінку. Смажте протягом 5 хвилин (не більше).
Після цього додайте пару зубчиків часнику, чайну ложку гірчиці, сіль та прянощі на смак, а також сметану (на 500 г печінки достатньо 250 г сметани).
Достатньо протягом 5 хвилин на маленькому вогні тушкувати, а потім залишити з закритою кришкою на 10-15 хвилин.
Печінка готова, залишилося приготувати гарнір і смакувати!
Отже, для печінки важливо додати: при смаженні масло, крім олії, а також часник, гірчицю та сметану.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...