Будь-яка господиня знає, що випічка має відрізнятися такою властивістю, як м’якість. Домочадцям навряд чи сподобається вживати надто тверді та жорсткі булочки. Для забезпечення борошняному виробу достатньої пишності та легкості необхідно правильно приготувати тісто. Іноді врятувати ситуацію може один інгредієнт, передають Патріоти України.
Досвідчені кулінари давно помітили, що пишнота випічці забезпечує такий інгредієнт, як картопляний крохмаль.
Якщо додати в тісто цей компонент, то консистенція борошняної основи буде ідеальною.
Щоправда, використовувати інгредієнт у чистому вигляді не можна. Крохмаль має бути не сипким, а розбавленим водою. При дотриманні рекомендації страва, приготовлена з такого тіста, вийде неймовірно повітряною.
Пишними вийдуть і пироги, і булочки, і багато інших борошняних виробів. Картопляний крохмаль дозволяє зберегти ефект на досить тривалий термін.
Випічка залишатиметься повітряною і відразу після приготування, і за кілька годин, і навіть наступного дня.
Рушники - незамінна річ у побуті, але ми рідко замислюємось, як правильно за ними доглядати. Лише кілька поширених помилок у пранні можуть призвести до того, що тканина втратить свої властивості: перестане добре вбирати вологу, стане жорсткою або почне...
Коли в тебе на плечах бронік, за спиною рюкзак, а в голові — план на найближчі 10 хвилин, останнє, чим хочеться морочити собі голову, — це де валяється турнікет або в яку саме кишеню ти запхав магазин. Тактичні підсумки Fam.tac — це ніби відповідь на ц...