Відварена картопля – чудовий гарнір, який чудово поєднується і з м’ясом, і з ковбасними виробами, і з молочними продуктами, передають Патріоти України.
Однак кулінарам далеко не завжди вдається смачно приготувати цю страву.
Іноді картопля виходить перевареною або, навпаки – недовареною. Буває, що овочі виходять надто твердими або, навпаки, надмірно розсипчастими.
Іноді гарнір виявляється просто несмачним. Однак існує додатковий інгредієнт, що дозволяє зробити кулінарну невдачу менш помітною за рахунок яскравого смаку.
А якщо при приготуванні страви помилок допущено не було, то картопля з добавкою просто вийде неймовірно апетитною.
Додатковий інгредієнт
Під час варіння картоплі досвідчені кулінари відправляють у каструлю невелику кількість нарізаного кропу.
За рахунок цієї пряної рослини гарнір набуває цікавого смаку і чудового аромату.
Важливо, щоб кріп опинився саме у киплячій воді. Звичайно, посипати картоплю зеленню можна і після приготування овочів, проте в цьому випадку ефект відчуватиметься вже не так сильно.
Їсти банани щодня — це, загалом, корисна звичка, але, як і з будь-яким продуктом, важливо знати міру. Ось що відбувається з організмом, якщо вживати банани регулярно, передають Патріоти України.
Цьогоріч 29 травня випадає Свято Вознесіння Господнього. Крім того стогодні за новим календарним стилем (10 червня - за старим) - день пам'яті мучениці Феодосії Константинопольської. Також цього дня згадують ікону Богородиці "Споручниця грішних". За ст...