Якщо ви хочете, щоб гречка стала неймовірно смачним гарніром, то додайте до неї деякі інгредієнти. Ця крупа може стати удвічі смачнішою, якщо під час варіння додати овочі, навіть не треба смажити додатково, передають Патріоти України
Спробуйте приготувати гречку на сковорідці. Просто на сухе дно відправте промиту крупу, порізану кубиками моркву, цибулю та солодкий перець. Відразу посоліть та поперчіть.
Залийте окропом так, як варите зазвичай гречку. Готуйте до м’якості моркви, вона найдовше вариться, проте за 30 хвилин ваш гарнір буде точно готовим.
Якщо ви хочете кашу без овочів, то під час варіння посоліть та додайте дрібку соди. Вона зробить кашу об’ємною, м’якою та ще й дасть ніжний рожевий відтінок.
Рушники - незамінна річ у побуті, але ми рідко замислюємось, як правильно за ними доглядати. Лише кілька поширених помилок у пранні можуть призвести до того, що тканина втратить свої властивості: перестане добре вбирати вологу, стане жорсткою або почне...
Коли в тебе на плечах бронік, за спиною рюкзак, а в голові — план на найближчі 10 хвилин, останнє, чим хочеться морочити собі голову, — це де валяється турнікет або в яку саме кишеню ти запхав магазин. Тактичні підсумки Fam.tac — це ніби відповідь на ц...