Якщо ви хочете, щоб гречка стала неймовірно смачним гарніром, то додайте до неї деякі інгредієнти. Ця крупа може стати удвічі смачнішою, якщо під час варіння додати овочі, навіть не треба смажити додатково, передають Патріоти України
Спробуйте приготувати гречку на сковорідці. Просто на сухе дно відправте промиту крупу, порізану кубиками моркву, цибулю та солодкий перець. Відразу посоліть та поперчіть.
Залийте окропом так, як варите зазвичай гречку. Готуйте до м’якості моркви, вона найдовше вариться, проте за 30 хвилин ваш гарнір буде точно готовим.
Якщо ви хочете кашу без овочів, то під час варіння посоліть та додайте дрібку соди. Вона зробить кашу об’ємною, м’якою та ще й дасть ніжний рожевий відтінок.
16 серпня за новим церковним календарем (29 серпня за старим) у церкві відзначають Перенесення нерукотворного образу Господа нашого Ісуса Христа з Едесси до Константинополя. У народі свято прозване Горіховий Спас або Хлібний Спас. За старим календарни...
Хочете дізнатися, чи вроджений ви керівник? Чи маєте ті якості, за якими йдуть інші? Пройдіть наш тест- - оберіть одну з чотирьох пар гумових чобіт, і ми відкриємо, які ваші сильні та слабкі сторони у лідерстві, передають Патріоти України. . Харизмати...