Є секрет! Що додати в гречану кашу під час варіння, щоб гарнір був удвічі смачнішим

Якщо ви хочете, щоб гречка стала неймовірно смачним гарніром, то додайте до неї деякі інгредієнти. Ця крупа може стати удвічі смачнішою, якщо під час варіння додати овочі, навіть не треба смажити додатково, передають Патріоти України

Подробиці

Спробуйте приготувати гречку на сковорідці. Просто на сухе дно відправте промиту крупу, порізану кубиками моркву, цибулю та солодкий перець. Відразу посоліть та поперчіть.

Залийте окропом так, як варите зазвичай гречку. Готуйте до м’якості моркви, вона найдовше вариться, проте за 30 хвилин ваш гарнір буде точно готовим.

Якщо ви хочете кашу без овочів, то під час варіння посоліть та додайте дрібку соди. Вона зробить кашу об’ємною, м’якою та ще й дасть ніжний рожевий відтінок.

Що додати у воду при варінні яловичини, щоб м’ясо вийшло соковитим та м’яким

вівторок, 20 серпень 2024, 0:09

У кулінарній справі, як і в будь-якій іншій потрібно бути майстром. Адже навіть найлегшу та найпростішу страву потрібно знати, як приготувати. Вміння й майстерність приходить з досвідом, передають Патріоти України. Досвідчені господині знають, що з ста...

Перевірте себе! Якщо ви використовуєте ці 10 фраз, то ви емоційно розумніші за більшість людей

понеділок, 19 серпень 2024, 23:55

Емоційний інтелект або емоційний розум - це риса, яка притаманна високоефективним людям. Вони завжди знають, що вони роблять, почуваються задоволеними від своєї роботи та мають переважно гарний настрій. На практиці це розбивається на чотири сфери: само...