
Якщо ви хочете, щоб гречка стала неймовірно смачним гарніром, то додайте до неї деякі інгредієнти. Ця крупа може стати удвічі смачнішою, якщо під час варіння додати овочі, навіть не треба смажити додатково, передають Патріоти України
Спробуйте приготувати гречку на сковорідці. Просто на сухе дно відправте промиту крупу, порізану кубиками моркву, цибулю та солодкий перець. Відразу посоліть та поперчіть.
Залийте окропом так, як варите зазвичай гречку. Готуйте до м’якості моркви, вона найдовше вариться, проте за 30 хвилин ваш гарнір буде точно готовим.
Якщо ви хочете кашу без овочів, то під час варіння посоліть та додайте дрібку соди. Вона зробить кашу об’ємною, м’якою та ще й дасть ніжний рожевий відтінок.
Оброблення винограду суттєво полегшить роботу протягом усього сезону, а також знизить ризики того, що врожай постраждає від грибків чи шкідників, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Перед настанням холодів виноградні кущі потрібно підживити...
З настанням холодів для водіїв стає актуальним питання правильного прогрівання двигуна. Фахівці попереджають: ігнорувати цей процес небезпечно, оскільки від нього залежить термін служби двигуна та трансмісії. Про це пише UA.Motors, передають Патріоти У...