Незважаючи на користь гороху, кулінари не дуже часто беруться за варіння цього продукту: аж надто довго доводиться чекати. Термічна обробка бобових – процес тривалий. Крім того, чимало часу забирає і попереднє замочування горошин. Проте досвідчені господині знають кілька хитрощів, що дозволяють помітно прискорити процес приготування гороху. Бобові дійдуть готовності набагато швидше, якщо вчасно відправити до каструлі один додатковий інгредієнт, передають Патріоти України.
Якщо метою кулінара є прискорення пом’якшення гороху, під час варіння продукту потрібно скористатися цікавим лайфхаком.
Йдеться про постійне створення перепаду температур у каструлі, у якій вариться бобове.
Для цього достатньо налити в киплячу воду трохи холодної рідини. Здійснити цю процедуру необхідно чотири-п’ять разів.
Якщо господиня помітила, що приготування гороху почалося давно, а продукт досі не розварився, то в каструлю з водою, що вирує, потрібно додати одну столову ложку води низької температури.
Через п’ять хвилин процедуру треба повторити. І так ще двічі-тричі. Підсумком має стати пом’якшення гороху.
Є важливе застереження: не варто додавати в каструлю сиру водопровідну воду. Рідину бажано завчасно закип’ятити, а потім охолодити її.
Багато людей вірять, що номер вашої квартири може мати значення для вашого щастя та успіху. Деякі номери пов’язані з позитивною енергетикою, яка притягує удачу, а інші можуть стати причиною різних труднощів. Ми розповімо, які номери квартир є найбільш ...
Всі хочуть стати багатими, але мало хто знає, як саме це зробити, передають Патріоти України . Мільйонери не просто "потрапили" на вершину — вони володіють унікальними звичками та секретами, які допомагають їм домогтися фінансового успіху. Ми розкрива...