Є секрет! Що додати в кляр для відбивних, щоб м’ясо вийшло ніжніше і соковитіше

Відбивні прийнято готувати з якісного шматка свинячого м’яса, щоб страва вийшла смачною та ароматною, передають Патріоти України.

Також важливо досягти потрібного рівня соковитості, тому що “гумові” відбивні ніхто не буде їсти.

Подробиці

Як правило, переважно господині приділяють увагу обробці м’яса, вважаючи, що це допоможе приготувати ідеальну страву. Як виявилося, на цьому робота не повинна закінчуватися: правильний кляр допоможе зробити свинину максимально соковитою, тому відбивні будуть смачні та м’які.

Про який секретний інгредієнт знають професійні кухарі

Як правило, кляр для свинячих відбивних складається із досить простих і звичних нам компонентів. Прийнято змішувати яйця, майонез, борошно, сіль та чорний перець.

Якщо ж ви хочете, щоб страва перевершила ваші найсміливіші очікування, то не забудьте про секретний компонент.

Цей інгредієнт до кляру – звичайна гірчиця. Усього однієї ложки буде достатньо для смачного “перетворення” відбивних.

До речі, гірчиця може бути використана для смаження та запікання будь-якого м’яса – навіть курка з її додаванням стане набагато смачнішою та м’якшою.

Джерело: ПростоВей

Ви будете здивовані! Що буде з організмом, якщо кожного дня їсти ківі

субота, 24 серпень 2024, 19:00

Ківі - це не лише яскравий та смачний фрукт, це надзвичайно корисний продукт для нашого здоровʼя. На сторінці Healthy To Me розповіли, як вплине на наш організм щоденне вживання ківі, передають Патріоти України. Ківі — чудове джерело вітаміну С. Він, з...

Дітей за безлад сварити не варто? ТОП-7 дивних форм поведінки, які свідчать про високий IQ

субота, 24 серпень 2024, 18:45

Експерти розкривають сім дивних форм поведінки, які свідчать про високий IQ. Такі генії, як Чарльз Дарвін та Альберт Ейнштейн це підтверджують своїми химерними звичками, передають Патріоти України. Тож якщо людина любить побалакати із собою чи обожнює ...