У курячих котлет є ряд переваг, адже вони вважаються корисними та дієтичними. Однак при готуванні з філе птиці може виникнути неприємна ситуація – страва вийде суха. Якщо ж скористатися перевіреною рецептурою курячих котлет, результат вас не розчарує, передають Патріоти України.
Які продукти потрібно підготувати
Спочатку варто порубати філе на кубики. Потім пропускаємо часник через прес та вводимо до фаршу. Цибулю варто нарізати подрібніше і відправити до інших компонентів. Якщо ви хочете досягти одноріднішої текстури, то найкраще пропустити овоч через м’ясорубку.
Вводимо курячі яйця, сметану. Солимо і додаємо спеції із зеленню, перемішуємо.
Залишиться лише додати крохмаль, ще раз довести до однорідного стану та відправити в холодильник на кілька годин.
Після цього формуємо котлети середнього розміру, паніруємо в манній крупі і обсмажуємо на прогрітій сковорідці з маслом до повної готовності.
Новий рік – це особливий час, наповнений магією, радістю та очікуванням. Однією з найприємніших традицій цього святкового періоду є обмін подарунками. І що може бути кращим, ніж порадувати своїх маленьких діточок смачними та оригінальними солодкими под...
Швидке схуднення вимагає не лише дієти та фізичних вправ, а й уважного підходу до повсякденних звичок. Окрім того, що важливо слідкувати за тим, що ми їмо, не менш значущим є і час прийому їжі, передають Патріоти України. Експерти вважають, що оптималь...