У курячих котлет є ряд переваг, адже вони вважаються корисними та дієтичними. Однак при готуванні з філе птиці може виникнути неприємна ситуація – страва вийде суха. Якщо ж скористатися перевіреною рецептурою курячих котлет, результат вас не розчарує, передають Патріоти України.
Які продукти потрібно підготувати
Спочатку варто порубати філе на кубики. Потім пропускаємо часник через прес та вводимо до фаршу. Цибулю варто нарізати подрібніше і відправити до інших компонентів. Якщо ви хочете досягти одноріднішої текстури, то найкраще пропустити овоч через м’ясорубку.
Вводимо курячі яйця, сметану. Солимо і додаємо спеції із зеленню, перемішуємо.
Залишиться лише додати крохмаль, ще раз довести до однорідного стану та відправити в холодильник на кілька годин.
Після цього формуємо котлети середнього розміру, паніруємо в манній крупі і обсмажуємо на прогрітій сковорідці з маслом до повної готовності.
Алкоголь має здатність розслабляти, тому багато людей вважає, що він допомагає заснути. Особливо це стосується людей, які впродовж дня чимало стресують, передають Патріоти України з посиланням на УП. Однак вчені кажуть, що це – самообман. Насправді алк...
У Windows крім стандартних функцій є низка прихованих інструментів, що допомагають економити час і збільшують продуктивність. Віртуальні робочі столи, ефективне перемикання між вікнами, контроль пам’яті та інші корисні функції – все це можна використов...