
Просту і улюблену багатьма страву можна легко зіпсувати, а багато хто продовжує повторювати одну і ту ж помилку, передають Патріоти України.
Насправді зробити сирники пишними можна лише за допомогою одного інгредієнта. Борошно потрібно лише для панірування.
Насправді в тісто для сирників потрібно класти не борошно, а манку.
Щоб страва вийшла легкою та повітряною, на півкілограма сиру беріть дві столові ложки манки.
Крім того, “забити” тісто для сирників і зробити його важким може яйце.
Помиляються ті господині, які вважають, що чим більше яєць, тим пишнішим і ніжнішим виходить тісто. Насправді такі сирники виходять гумовими.
На кілограм сиру достатньо додати лише одне яйце.
Дотримуючись цих правил, не додавайте в тісто більше розпушувачів. Замішавши тісто на манній крупі, дайте йому постояти хвилин 15-30, щоб за цей час манка ввібрала зайву вологу та розбухла.
Також, якщо сир сухуватий, можна додати в тісто трохи масла, а формуючи майбутні сирники, не забудьте змочити руки прохолодною водою, щоб до них не прилипало сирна маса.
При цьому не стискайте і не утрамбовуйте сирник. Зайва маса не зробить його більш пишним та повітряним.
А щоб сирники покрилися золотистою скоринкою, заздалегідь розігрійте сковороду з маслом, а після того як викладете сирники, відразу зменшіть вогонь до середнього.
Гіпертонія - це хронічне захворювання, що характеризується стійким підвищенням артеріального тиску. Гіпертонія може призвести до інфаркту, інсульту, серцевої недостатності, а також ураження нирок, мозку та очей. Одним із простих засобів, який може полі...
Науковий співробітник у галузі когнітивної нейронауки Деніз Мерель, професор Мануель Варлет і старший науковий співробітник Тейл Гроотсвагерс з Університету Західного Сіднея (Австралія) провели цікаве дослідження. Вони попросили людей зіграти 15 000 па...