Є секрет! Що додати в тісто на млинці, щоб легко переверталися

Якщо ваші млинці досі прилипають до сковорідки, то перевірте чи все ви додаєте своєчасно в тісто. Тонесенькі млинці будуть миттєво перевертатися, якщо не забувати про один інгредієнт наприкінці, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування порції, а це 30 штук, потрібно взяти:

6 яєць
2 ст.л. цукру
дрібку солі
500 мл молока
300 г борошна
1 ст.л. цедри лимона (з одного цитруса достатньо)
200 мл окропу
1 ст.л. олії

Треба класично збити яйця з дрібкою солі. Пам’ятайте, що у кожне тісто, навіть солодке, треба додавати сіль.

Потім додати молоко, цукор, цедру лимона і знову все добре збити. Після чого всипати просіяне борошно, бажано частинами, щоб маса була однорідна.

Наприкінці додати окріп та 1 ст.л. олії в тісто, саме в тісто, а не на сковорідку додавайте, якщо хочете млинці, які перевертаються швидко й легко.

Млинці виходять ніжні, м’які, тоненькі з яскраво вираженим лимонним смаком.

Лікарі з'ясували вік, в якому треба припинити пити алкоголь, інакше...

п’ятниця, 9 травень 2025, 15:35

Вживання алкоголю для багатьох людей є цілком звичною річчю. Однак, хоча помірне споживання зазвичай не є шкідливим, лікар Річард Рестак у своїх роботах визначив, що воно може бути шкідливим для мозку після досягнення певного віку, передають Патріоти У...

А ви це знали? Навіщо французи миють хліб

п’ятниця, 9 травень 2025, 15:05

Так, усі звикли мити овочі, фрукти, крупу та інші продукти перед приготуванням і вживанням. Однак професійні французькі кухарі також радять мити хліб, і ось навіщо, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Виявляється, що хліб також можна мити, ...