Якщо ваші млинці досі прилипають до сковорідки, то перевірте чи все ви додаєте своєчасно в тісто. Тонесенькі млинці будуть миттєво перевертатися, якщо не забувати про один інгредієнт наприкінці, передають Патріоти України.
Для приготування порції, а це 30 штук, потрібно взяти:
6 яєць
2 ст.л. цукру
дрібку солі
500 мл молока
300 г борошна
1 ст.л. цедри лимона (з одного цитруса достатньо)
200 мл окропу
1 ст.л. олії
Треба класично збити яйця з дрібкою солі. Пам’ятайте, що у кожне тісто, навіть солодке, треба додавати сіль.
Потім додати молоко, цукор, цедру лимона і знову все добре збити. Після чого всипати просіяне борошно, бажано частинами, щоб маса була однорідна.
Наприкінці додати окріп та 1 ст.л. олії в тісто, саме в тісто, а не на сковорідку додавайте, якщо хочете млинці, які перевертаються швидко й легко.
Млинці виходять ніжні, м’які, тоненькі з яскраво вираженим лимонним смаком.
Смородина – одна з найпопулярніших садових ягід. Вона досить невибаглива у догляді і при цьому дає справді чудовий урожай. Проте дуже важливо не наробити помилок з підживленням рослини. Як пише видання "На пенсії", неправильні добрива, внесені навесні,...
Хоча більшість автомобільних брендів зараз орієнтуються на позашляховики та великі моделі, малогабаритні автомобілі все ще здатні дивувати своїми характеристиками та функціональністю, передають Патріоти України. Серед них є як класичні моделі, так і но...