Є секрет! Що додати відразу після закипання води, щоб покращити смак вареної квасолі

Вживаючи варену квасолю, людина не тільки отримує задоволення від їжі, а й приносить користь своєму організму. Справа в тому, що страва містить безліч вітамінів, а також такі важливі елементи, як кальцій, калій і фосфор, передають Патріоти України.

Подробиці

Регулярне вживання бобових покращує стан шкірного покриву та органів серцево-судинної системи. Однак кожному гурману хочеться, щоб варена квасоля була не тільки корисною, а й смачною.

На жаль, під час приготування страви багато кулінарів не роблять однієї простої, але дуже важливої дії. В результаті страва стає менш апетитною.

Що потрібно зробити після того, як вода закипіла

Як тільки рідина, в якій вариться квасоля, почала вирувати, каструлю потрібно зняти з плити.

Зробити це необхідно для виливання окропу. Замість нього в ємність треба налити нову порцію води. До того ж бажано, щоб ця рідина була теплою.

Після цього каструлю треба повернути на вогонь. Потрібно дочекатися повторного закипання рідини та закінчення приготування квасолі.

Досвідчені кулінари давно помітили, що своєчасна заміна води сприяє помітному поліпшенню смаку страви.

Джерело: ПростоВей

Розставлено крапки над "і": Чи варто їсти яблука з кісточками

вівторок, 8 квітень 2025, 17:30

Яблука з кісточками можна їсти, але варто пам'ятати, що насіння яблук містить амигдалін — сполуку, яка в організмі може перетворюватися на ціаністий водень (отруту). Однак для того, щоб це стало небезпечним, потрібно з'їсти дуже велику кількість насінн...

Не просто яскравий дизайн: Що означають кольори кухонних дошок

вівторок, 8 квітень 2025, 12:05

Кольорова система маркування, яка використовується на професійних кухнях, створена для того, щоб уникнути забруднення продуктів через їхнє перекриття, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Наприклад, червона дошка призначена для м'яса, синя —...