Котлети, як лакмусовий папірець. Вміння їх смажити показують рівень кулінарної підготовки господині. Страва не є складною в приготуванні, але є певні технологічні нюанси. Читайте далі у статті, що допоможе зробити котлети смачнішими, передають Патріоти України.
Не тільки хліб можна додавати у фарш для покращення консистенції. Замість нього можна додати тертий кабачок. Котлети будуть пишні та соковиті. А ще вони будуть корисніші.
Відомо, що цибуля допомагає зберегти котлетам соковитість. Та й смакову важливу роль вона відіграє. А ви знали, що можна додавати не лише сиру цибулю? Спробуйте її спочатку обсмажити, а потім вже ввести у фарш.
Цей інгредієнт не всім знайомий у складі котлет. З содою котлети вийдуть значно пишнішими. Та й смак стане більш ніжний. Пропорційно треба орієнтуватися на наступні цифри: на 0,5 кг м’яса додають ⅓ ч.л. гашеної соди.
Котлети хоч і прості та повсякденні, але приємно, коли вони дійсно апетитні та гарні. Спробуйте скористатися цими кулінарними лайфхаками. Нехай ваші котлети будуть поза конкуренцією.
Всі ми чули про нумерологію та її здатність впливати на наше життя. Але чи знаєте ви, що деякі дати народження мають особливу енергетику, яка привертає удачу, фінансовий успіх і гармонію в житті? Ми розкриємо найщасливіші дати народження, які допоможут...
Якщо ваша собака не слухається, проявляє агресію або не хоче з вами контактувати - можливо, справа не у характері, а у відсутності взаємодії. Австралійський кінолог Джеймі, відомий у TikTok як Jamie The Dog Trainer, розповів, як простий щоденний ритуал...