Котлети, як лакмусовий папірець. Вміння їх смажити показують рівень кулінарної підготовки господині. Страва не є складною в приготуванні, але є певні технологічні нюанси. Читайте далі у статті, що допоможе зробити котлети смачнішими, передають Патріоти України.
Не тільки хліб можна додавати у фарш для покращення консистенції. Замість нього можна додати тертий кабачок. Котлети будуть пишні та соковиті. А ще вони будуть корисніші.
Відомо, що цибуля допомагає зберегти котлетам соковитість. Та й смакову важливу роль вона відіграє. А ви знали, що можна додавати не лише сиру цибулю? Спробуйте її спочатку обсмажити, а потім вже ввести у фарш.
Цей інгредієнт не всім знайомий у складі котлет. З содою котлети вийдуть значно пишнішими. Та й смак стане більш ніжний. Пропорційно треба орієнтуватися на наступні цифри: на 0,5 кг м’яса додають ⅓ ч.л. гашеної соди.
Котлети хоч і прості та повсякденні, але приємно, коли вони дійсно апетитні та гарні. Спробуйте скористатися цими кулінарними лайфхаками. Нехай ваші котлети будуть поза конкуренцією.
У теплу пору року ніяк не обійтися без засобів від комарів. Давно відомо, що ці комахи не переносять аромати деяких квітів та рослин. Тому експерти радять висаджувати їх у себе біля будинку та в садку, щоб не страждати від укусів, передають Патріоти Ук...
Якщо у вас невелика ділянка, то організувати окреме місце для кожної культури складно. Однак деякі рослини, кущі та дерева можна садити поряд. Що посадити біля винограду, якщо ви хочете потім отримати соковиті та великі ягоди — читайте в матеріалі ТСН....