Котлети, як лакмусовий папірець. Вміння їх смажити показують рівень кулінарної підготовки господині. Страва не є складною в приготуванні, але є певні технологічні нюанси. Читайте далі у статті, що допоможе зробити котлети смачнішими, передають Патріоти України.
Не тільки хліб можна додавати у фарш для покращення консистенції. Замість нього можна додати тертий кабачок. Котлети будуть пишні та соковиті. А ще вони будуть корисніші.
Відомо, що цибуля допомагає зберегти котлетам соковитість. Та й смакову важливу роль вона відіграє. А ви знали, що можна додавати не лише сиру цибулю? Спробуйте її спочатку обсмажити, а потім вже ввести у фарш.
Цей інгредієнт не всім знайомий у складі котлет. З содою котлети вийдуть значно пишнішими. Та й смак стане більш ніжний. Пропорційно треба орієнтуватися на наступні цифри: на 0,5 кг м’яса додають ⅓ ч.л. гашеної соди.
Котлети хоч і прості та повсякденні, але приємно, коли вони дійсно апетитні та гарні. Спробуйте скористатися цими кулінарними лайфхаками. Нехай ваші котлети будуть поза конкуренцією.
Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...
Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...