Є секрет! Що кухарі додають у воду, щоб покращити смак вареної картоплі

Важко знайти простіший гарнір, ніж відварена картопля. З приготуванням цієї страви без проблем справляються навіть кулінари-початківці. Однак на виході не завжди виходить страва, яка влаштовує домочадців, передають Патріоти України.

Іноді картопля не відрізняється яскравим смаком і складається таке відчуття, що вареному овочу чогось не вистачає. На щастя, існує простий спосіб зробити це блюдо набагато ароматнішим. Для цього необхідно кинути в киплячу воду один інгредієнт.

Разом із чим варити картоплю

Професійні кулінари намагаються не готувати картоплю без додаткових інгредієнтів. Бажано, щоб разом із картоплею у каструлі виявився овоч, що є джерелом яскравого смаку.

Це може бути часник чи цибуля. У першому випадку достатньо буде кількох зубчиків. У другому випадку цибулину потрібно відправити у воду очищеною, але цільною. Відмінним варіантом є і кріп. Зелень надасть страві аромату, що запам’ятовується.

Варто зазначити, що додавати інгредієнти до картоплі потрібно лише після того, як вода в каструлі почала вирувати. У цьому випадку додатковий компонент швидко “поділиться” з основною стравою своїм яскравим смаком.

Джерело: ПростоВей

Автолюбителям на замітку! Названо марки автомобілів, які не бояться іржі

четвер, 22 травень 2025, 12:35

Українці знають, що при купівлі вживаного авто не варто гнатися за дуже низькою ціною, щоб не втрапити у велику халепу. Адже корозія в автомобілі — чи не найнебезпечніша «хвороба», яка дуже швидко може розповзтись по всьому кузову та днищу, перетворивш...

Наслідки шокують! Мікропластик, що містяться в деяких продуктах, може спричинити психічні розлади

четвер, 22 травень 2025, 9:59

Нові наукові дослідження вказують: частинки пластику, що містяться в деякій їжі можуть проникати в мозок, посилюючи депресію, тривожність та інші психічні розлади, передають Патріоти України. У збірці з чотирьох наукових статей, опублікованій у вівторо...