Важко знайти простіший гарнір, ніж відварена картопля. З приготуванням цієї страви без проблем справляються навіть кулінари-початківці. Однак на виході не завжди виходить страва, яка влаштовує домочадців, передають Патріоти України.
Іноді картопля не відрізняється яскравим смаком і складається таке відчуття, що вареному овочу чогось не вистачає. На щастя, існує простий спосіб зробити це блюдо набагато ароматнішим. Для цього необхідно кинути в киплячу воду один інгредієнт.
Професійні кулінари намагаються не готувати картоплю без додаткових інгредієнтів. Бажано, щоб разом із картоплею у каструлі виявився овоч, що є джерелом яскравого смаку.
Це може бути часник чи цибуля. У першому випадку достатньо буде кількох зубчиків. У другому випадку цибулину потрібно відправити у воду очищеною, але цільною. Відмінним варіантом є і кріп. Зелень надасть страві аромату, що запам’ятовується.
Варто зазначити, що додавати інгредієнти до картоплі потрібно лише після того, як вода в каструлі почала вирувати. У цьому випадку додатковий компонент швидко “поділиться” з основною стравою своїм яскравим смаком.
Дієтологи рекомендують їсти фрукти щодня і не вірити тим, хто говорить, що від них поправляються. Яблука – це фрукт номер один для схуднення, і ось чому, передають Патріоти України. Одне велике яблуко містить достатньо розчинної та нерозчинної кліткови...
Як позбавитися зайвої ваги та схуднути, розказала жінка, з якої все життя знущалися через її зайві кілограми. Як британка втратила 70 кілограмів, передають Патріоти Україн з посиланням на Yahoo.life. 54-річна Дженніфер з Англії важила 180 кілограмів та...