Є секрет! Що кухарі додають у воду, щоб покращити смак вареної картоплі

Важко знайти простіший гарнір, ніж відварена картопля. З приготуванням цієї страви без проблем справляються навіть кулінари-початківці. Однак на виході не завжди виходить страва, яка влаштовує домочадців, передають Патріоти України.

Іноді картопля не відрізняється яскравим смаком і складається таке відчуття, що вареному овочу чогось не вистачає. На щастя, існує простий спосіб зробити це блюдо набагато ароматнішим. Для цього необхідно кинути в киплячу воду один інгредієнт.

Разом із чим варити картоплю

Професійні кулінари намагаються не готувати картоплю без додаткових інгредієнтів. Бажано, щоб разом із картоплею у каструлі виявився овоч, що є джерелом яскравого смаку.

Це може бути часник чи цибуля. У першому випадку достатньо буде кількох зубчиків. У другому випадку цибулину потрібно відправити у воду очищеною, але цільною. Відмінним варіантом є і кріп. Зелень надасть страві аромату, що запам’ятовується.

Варто зазначити, що додавати інгредієнти до картоплі потрібно лише після того, як вода в каструлі почала вирувати. У цьому випадку додатковий компонент швидко “поділиться” з основною стравою своїм яскравим смаком.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Чи можна зберігати косметику у ванній

п’ятниця, 14 листопад 2025, 11:30

Ванна кімната стала місцем, де ми робимо макіяж, доглядаємо за шкірою й готуємося до нового дня. Тому логічно, що багато хто ставить косметику на поличку біля дзеркала, у шафку над умивальником чи просто лишає на раковині. Це зручно, адже все під рукою...

Ви будете приємно здивовані! Нове дослідження показало, що кава може бути корисною для серця

п’ятниця, 14 листопад 2025, 5:40

Згідно із результатами нового дослідження, кава знижує ризик серцевої аритмії на 39%. Про це йдеться у дослідженні Університету Каліфорнії в Сан-Франциско (University of California, San Francisco (UCSF)), що опубліковано в журналі JAMA, передають Патрі...