Є секрет! Що кухарі додають у воду, щоб покращити смак вареної картоплі

Важко знайти простіший гарнір, ніж відварена картопля. З приготуванням цієї страви без проблем справляються навіть кулінари-початківці. Однак на виході не завжди виходить страва, яка влаштовує домочадців, передають Патріоти України.

Іноді картопля не відрізняється яскравим смаком і складається таке відчуття, що вареному овочу чогось не вистачає. На щастя, існує простий спосіб зробити це блюдо набагато ароматнішим. Для цього необхідно кинути в киплячу воду один інгредієнт.

Разом із чим варити картоплю

Професійні кулінари намагаються не готувати картоплю без додаткових інгредієнтів. Бажано, щоб разом із картоплею у каструлі виявився овоч, що є джерелом яскравого смаку.

Це може бути часник чи цибуля. У першому випадку достатньо буде кількох зубчиків. У другому випадку цибулину потрібно відправити у воду очищеною, але цільною. Відмінним варіантом є і кріп. Зелень надасть страві аромату, що запам’ятовується.

Варто зазначити, що додавати інгредієнти до картоплі потрібно лише після того, як вода в каструлі почала вирувати. У цьому випадку додатковий компонент швидко “поділиться” з основною стравою своїм яскравим смаком.

Джерело: ПростоВей

Дачникам на замітку! Коли копати картоплю 2024 року, щоб добре збереглася: найкращі дати

середа, 14 серпень 2024, 22:00

Коли і як цього року копати картоплю: поради та дати за місячним календарем, передають Патріоти України. Термін початку викопування картоплі залежить від багатьох факторів. Зокрема, від сорту, погоди, часу посадки, догляду тощо. Ранні сорти картоплі дл...

Не робіть помилок! Названо посуд, який в жодному разі не можна мити в посудомийній машині

середа, 14 серпень 2024, 21:45

Ці 15 видів посуду в жодному разі не можна класти в посудомийну машину. Ретельно вивчіть перелік, щоб нічого не зіпсувати, передають Патріоти України. Багато українців вже не може уявити своє життя без посудомийної машини. Однак, слід запам'ятати, що д...