В похмурі та прохолодні дні потрібен гарячий та ароматний чай. Він стане приємним моментом в дні, коли так хочеться тепла. Чай може бути звичайним, а ще з нього можна зробити найсмачніший напій, якщо знати про спеціальні добавки. З ними він точно стане кращим, передають Патріоти України.
Класичний засіб для смаку чаю — лимон. Ніхто не здивується цитрусовому додатку, але ж це дійсно найсмачніший варіант. Якщо хочете різноманіття, покладіть апельсин або мандарин.
З будь-якими гарячими напоями дуже добре працює кориця. Буквально дрібка спеції зробить смак надзвичайним. Такий чай створить приємну атмосферу та затишок в душі.
Листя смородини, вишні, малини, вишні, суниці, чорниці — ідеальний варіант для додавання смаків. А ще це корисно. Зробіть мікс з листя, щоб отримати унікальний чай. Смачного!
21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...
Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...