В похмурі та прохолодні дні потрібен гарячий та ароматний чай. Він стане приємним моментом в дні, коли так хочеться тепла. Чай може бути звичайним, а ще з нього можна зробити найсмачніший напій, якщо знати про спеціальні добавки. З ними він точно стане кращим, передають Патріоти України.
Класичний засіб для смаку чаю — лимон. Ніхто не здивується цитрусовому додатку, але ж це дійсно найсмачніший варіант. Якщо хочете різноманіття, покладіть апельсин або мандарин.
З будь-якими гарячими напоями дуже добре працює кориця. Буквально дрібка спеції зробить смак надзвичайним. Такий чай створить приємну атмосферу та затишок в душі.
Листя смородини, вишні, малини, вишні, суниці, чорниці — ідеальний варіант для додавання смаків. А ще це корисно. Зробіть мікс з листя, щоб отримати унікальний чай. Смачного!
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...