Є секрет! Що потрібно покласти в каструлю, щоб варені пельмені виглядали апетитно

Пельмені - це страва, яка швидко готується, якщо звісно вони вже лежать готові, наліплені заздалегідь у морозильній камері або придбані в магазині, передають Патріоти України.

Дістаємо їх з морозилки, кидаємо в киплячу воду, чекаємо кілька хвилин і вуаля – вечеря готова. Особливо доречно таке приготування якщо у вас обмаль часу, а потрібно поїсти.

Подробиці

Згадайте студентські роки, певно неодноразово вас виручала ця страва. Адже й часу тоді було обмаль на приготування, та й не особо хотілось довго стояти у плити.

Може трапитись так, що придбані вами в магазині відварені пельмені виглядають неапетитно. Або ще гірше – злиплись, та вийшли у відвареному вигляді неприємного кольору.

Цього не станеться, якщо ви додасте в каструлю під час їх варіння додатковий інгредієнт.

Рятівний продукт

Додайте у воду, де варяться пельмені трохи куркуми.

З цією спецією пельмені набудуть яскравого апетитного жовтого кольору.

Смакові якості ваших пельменей куркума не змінить, вони залишаться такими ж смачними, як завжди.

У куркуми є приємний, ледь вловимий аромат.

Відварені таким способом пельмені стануть яскравішими. Куркума містить сполуки, що позитивно впливають на серцево-судинну систему.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...