Є секрет! Що потрібно покласти в каструлю, щоб варені пельмені виглядали апетитно

Пельмені - це страва, яка швидко готується, якщо звісно вони вже лежать готові, наліплені заздалегідь у морозильній камері або придбані в магазині, передають Патріоти України.

Дістаємо їх з морозилки, кидаємо в киплячу воду, чекаємо кілька хвилин і вуаля – вечеря готова. Особливо доречно таке приготування якщо у вас обмаль часу, а потрібно поїсти.

Подробиці

Згадайте студентські роки, певно неодноразово вас виручала ця страва. Адже й часу тоді було обмаль на приготування, та й не особо хотілось довго стояти у плити.

Може трапитись так, що придбані вами в магазині відварені пельмені виглядають неапетитно. Або ще гірше – злиплись, та вийшли у відвареному вигляді неприємного кольору.

Цього не станеться, якщо ви додасте в каструлю під час їх варіння додатковий інгредієнт.

Рятівний продукт

Додайте у воду, де варяться пельмені трохи куркуми.

З цією спецією пельмені набудуть яскравого апетитного жовтого кольору.

Смакові якості ваших пельменей куркума не змінить, вони залишаться такими ж смачними, як завжди.

У куркуми є приємний, ледь вловимий аромат.

Відварені таким способом пельмені стануть яскравішими. Куркума містить сполуки, що позитивно впливають на серцево-судинну систему.

Джерело: ПростоВей

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...