Пельмені - це страва, яка швидко готується, якщо звісно вони вже лежать готові, наліплені заздалегідь у морозильній камері або придбані в магазині, передають Патріоти України.
Дістаємо їх з морозилки, кидаємо в киплячу воду, чекаємо кілька хвилин і вуаля – вечеря готова. Особливо доречно таке приготування якщо у вас обмаль часу, а потрібно поїсти.
Згадайте студентські роки, певно неодноразово вас виручала ця страва. Адже й часу тоді було обмаль на приготування, та й не особо хотілось довго стояти у плити.
Може трапитись так, що придбані вами в магазині відварені пельмені виглядають неапетитно. Або ще гірше – злиплись, та вийшли у відвареному вигляді неприємного кольору.
Цього не станеться, якщо ви додасте в каструлю під час їх варіння додатковий інгредієнт.
Рятівний продукт
Додайте у воду, де варяться пельмені трохи куркуми.
З цією спецією пельмені набудуть яскравого апетитного жовтого кольору.
Смакові якості ваших пельменей куркума не змінить, вони залишаться такими ж смачними, як завжди.
У куркуми є приємний, ледь вловимий аромат.
Відварені таким способом пельмені стануть яскравішими. Куркума містить сполуки, що позитивно впливають на серцево-судинну систему.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...