Є секрет! Що потрібно зробити із салом перед засолюванням для ідеального смаку

М’яке та ніжне сало - це ідеальна закуска. Якщо продукт подати із зеленою цибулею та чорним свіжим хлібом, то байдужих до такого частування точно не залишиться. Однак сало треба перед цим правильно приготувати. Далеко не кожен кулінар-початківець знає всі тонкощі, передають Патріоти України.

Подробиці

Справа в тому, що перед процедурою засолювання продукт треба покласти в морозилку на один день. Завдяки цьому сало добре нарізатиметься і не втратить свою форму.

Як засолити сало. Тут усе дуже просто. Головне заздалегідь підготувати спеції. На один кілограм продукту буде достатньо двох столових ложок солі, чайної ложки паприки, меленої гірчиці, перцю. Можна також взяти коріандр, кмин, куркуму та часник.

В окремому посуді треба змішати всі прянощі. На шматочках сала потрібно зробити надрізи. Потім усі ці інгредієнти потрібно змішати, загорнути в пергаментний папір та залишити у холодильнику на п’ять днів.

Джерело: ПростоВей

Дачникам на замітку! Коли копати картоплю 2024 року, щоб добре збереглася: найкращі дати

середа, 14 серпень 2024, 22:00

Коли і як цього року копати картоплю: поради та дати за місячним календарем, передають Патріоти України. Термін початку викопування картоплі залежить від багатьох факторів. Зокрема, від сорту, погоди, часу посадки, догляду тощо. Ранні сорти картоплі дл...

Не робіть помилок! Названо посуд, який в жодному разі не можна мити в посудомийній машині

середа, 14 серпень 2024, 21:45

Ці 15 видів посуду в жодному разі не можна класти в посудомийну машину. Ретельно вивчіть перелік, щоб нічого не зіпсувати, передають Патріоти України. Багато українців вже не може уявити своє життя без посудомийної машини. Однак, слід запам'ятати, що д...