Є секрет! Що потрібно зробити із салом перед засолюванням для ідеального смаку

М’яке та ніжне сало - це ідеальна закуска. Якщо продукт подати із зеленою цибулею та чорним свіжим хлібом, то байдужих до такого частування точно не залишиться. Однак сало треба перед цим правильно приготувати. Далеко не кожен кулінар-початківець знає всі тонкощі, передають Патріоти України.

Подробиці

Справа в тому, що перед процедурою засолювання продукт треба покласти в морозилку на один день. Завдяки цьому сало добре нарізатиметься і не втратить свою форму.

Як засолити сало. Тут усе дуже просто. Головне заздалегідь підготувати спеції. На один кілограм продукту буде достатньо двох столових ложок солі, чайної ложки паприки, меленої гірчиці, перцю. Можна також взяти коріандр, кмин, куркуму та часник.

В окремому посуді треба змішати всі прянощі. На шматочках сала потрібно зробити надрізи. Потім усі ці інгредієнти потрібно змішати, загорнути в пергаментний папір та залишити у холодильнику на п’ять днів.

Джерело: ПростоВей

Цей лайфхак виручить: Що робити, якщо улюблені джинси сіли після прання

четвер, 21 листопад 2024, 22:10

Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...