Є секрет! Що потрібно зробити після завершення смаження, щоб приготувати м’які та соковиті котлети

Як і в будь-якій іншій справі так і в кулінарії важливо мати певні навички, щоб ваші страви подобались вам та тим, для кого ви їх готуєте, передають Патріоти України.

Звісно, що вміння приходить з досвідом.

Подробиці

Якщо ви початківець, скористайтесь секретом, який ми вам відкриємо, щоб приготувати смачні й соковиті котлети.

Щоб котлети, які ви готуєте не вийшли сухими та занадто жорсткими, скористайтесь однією хитрістю.

Візьміть за звичку – поставте обсмажені котлети на кілька хвилин у духову шафу.

Так ваші котлети стовідсотково будуть ніжні та соковиті.

Обсмажені котлети, які провели кілька хвилин у духовці, задовольнять усіх і дітей, і домочадців, і гостей.

Можете трішки не досмажити ваші котлети на сковорді, вони доготуються під час перебування у духовій шафі.

А ви це знали? Які предмети не можна залишати на столі, щоб не втратити гроші та достаток

вівторок, 16 грудень 2025, 9:45

Українці - нація спостережливих людей, які слідкують за життям і роблять з побаченого правильні висновки. Завдяки цьому ми знаємо, що ополоник не можна залишати в каструлі з супом, а деякі речі не можна позичати нікому - навіть рідним людям, передають ...

Знижує цукор, чистить судини й бореться з тромбами: Цей овоч визнали справжнім скарбом для здоров’я

вівторок, 16 грудень 2025, 8:45

Хоча часник десятиліттями асоціювався переважно з домашньою кухнею, сьогодні він дедалі частіше стає об’єктом серйозних наукових досліджень. Вчені вивчають його вплив на серцево-судинну систему, обмін речовин і навіть ризик утворення тромбів, передають...