Як і в будь-якій іншій справі так і в кулінарії важливо мати певні навички, щоб ваші страви подобались вам та тим, для кого ви їх готуєте, передають Патріоти України.
Звісно, що вміння приходить з досвідом.
Якщо ви початківець, скористайтесь секретом, який ми вам відкриємо, щоб приготувати смачні й соковиті котлети.
Щоб котлети, які ви готуєте не вийшли сухими та занадто жорсткими, скористайтесь однією хитрістю.
Візьміть за звичку – поставте обсмажені котлети на кілька хвилин у духову шафу.
Так ваші котлети стовідсотково будуть ніжні та соковиті.
Обсмажені котлети, які провели кілька хвилин у духовці, задовольнять усіх і дітей, і домочадців, і гостей.
Можете трішки не досмажити ваші котлети на сковорді, вони доготуються під час перебування у духовій шафі.
Пил і сліди від пальців можуть перетворити навіть найсонячніший день на розчарування, якщо вікна брудні. Та цього літа ви зможете насолоджуватись чистими шибками без дорогих засобів і зайвих зусиль. Експерти з клінінгу поділилися лайфхаком, який не пот...
Навіть якісний одяг може втратити привабливість уже за кілька прань - усе через дрібні, але важливі деталі, на які більшість людей не звертає уваги. Експерти у сфері текстилю розповіли, що саме робить речі недовговічними - і що з цим робити, передають ...