Є секрет! Що потрібно зробити після завершення смаження, щоб приготувати м’які та соковиті котлети

Як і в будь-якій іншій справі так і в кулінарії важливо мати певні навички, щоб ваші страви подобались вам та тим, для кого ви їх готуєте, передають Патріоти України.

Звісно, що вміння приходить з досвідом.

Подробиці

Якщо ви початківець, скористайтесь секретом, який ми вам відкриємо, щоб приготувати смачні й соковиті котлети.

Щоб котлети, які ви готуєте не вийшли сухими та занадто жорсткими, скористайтесь однією хитрістю.

Візьміть за звичку – поставте обсмажені котлети на кілька хвилин у духову шафу.

Так ваші котлети стовідсотково будуть ніжні та соковиті.

Обсмажені котлети, які провели кілька хвилин у духовці, задовольнять усіх і дітей, і домочадців, і гостей.

Можете трішки не досмажити ваші котлети на сковорді, вони доготуються під час перебування у духовій шафі.

Все просто! Як позбутися вапняного нальоту в чайнику без хімії

субота, 18 січень 2025, 8:30

Вапняний наліт – це білі крейдяні мінеральні накопичення у вашому чайнику, які виникають тоді, коли воду нагрівають або залишають стояти, передають Патріоти України. З часом вапняний наліт у вашому чайнику може зменшити потік води, вплинути на ефективн...

Народні прикмети на 18 січня. Вдалий день для магічних ритуалів. Увечері не гуляйте у безлюдних місцях

субота, 18 січень 2025, 7:05

Православна церква України 18 січня за новим стилем вшановує єпископа Афанасія Великого. За старим стилем 18 січня відзначають Водохресний святвечір - переддень Водохрещі. . У цей день колись чекали найлютіші морози року, які називають водохресними. ...