У приготуванні м’яса є ціла низка нюансів, які слід враховувати, щоб створити смачну страву. Переварене м’ясо, звичайно, краще за недоварене. Але смак такого продукту мало кого потішить, передають Патріоти України.
Багатьом подобається соковите та ароматне м’ясо, яке своїм виглядом викликає апетит. Переварений продукт засмучує кулінарів, але виправити ситуацію можна.
Шеф-кухарі знають простий спосіб, який дозволяє врятувати надто розварене м’ясо. Цей трюк повертає продукту соковитість.
Як виправити ситуацію
Потрібно нарізати м’ясо тонкими скибочками та розкласти їх на тарілці. Потім шматочки посипають цибулею і помідорами, додати олію, трохи соку лимона і крапельку оцту. За смаком можна також додати улюблені приправи та спеції.
М’ясо має трохи постояти. Вже через 5-10 хв воно напитається соком. На вигляд і на смак таке м’ясо буде краще за початковий варіант, тому його можна далі використовувати для приготування бажаної страви.
Не всі люблять прасувати постільну білизну. Тому багатьох цікавить запитання, чи дійсно потрібно це робити, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Важливо зрозуміти, чому потрібно прасувати постільну білизну. Ось які плюси ви отримаєте, якщо б...
Досвідчені кулінари розповіли секрет порятунку пересоленого та густого супу. Знаючи лайфхак, страву можна врятувати та нагодувати родину або друзів, передають Патріоти України. Берете відріз марлі та крупу. Робите саморобний мішечок із наповненням. Пот...