Є секрет! Що зробити, щоб сирники було набагато легше і зручніше ліпити

Іноді сирна маса виходить настільки м’якою та пухкою, що зліпити з неї цілісні сирники не виходить. Нерідко білі шайбочки розвалюються задовго до викладання на сковороду, передають Патріоти України.

Чому процес ліплення сирників часом є настільки складним? Вся справа в тому, що багато господинь забувають виконати одну просту, але дуже важливу дію.

Сирна маса перед ліпленняс сирників повинна бути охолодженою. Без цього маса не набуде потрібної консистенції.

Основу, отриману після змішування сиру, сирих яєць та борошна(або манки), потрібно залишити в холодильнику хоча б на 2 години. Краще підготувати основу для сирників з вечора і залишити її на ніч в холодильнику.

Під впливом низьких температур сирна маса набуває потрібної щільності. З такої суміші можна швидко та легко створити гарної і правильної форми сирники. Зовнішній вигляд страви буде ідеальним. Спробуйте!

Як збалансувати дієту для краси та здоров’я з вітамінами

понеділок, 28 квітень 2025, 16:29

Краса починається зсередини — це не просто влучний вираз, а науково доведений факт. Стан шкіри, волосся, нігтів, як і всього організму залежить від того, що ми їмо. Адже збалансоване харчування, яке містить вітаміни, мінерали та інші корисні речовини, ...

Власникам пухнастиків на замітку! Чи можуть коти ображатися - вчені дали однозначну відповідь

понеділок, 28 квітень 2025, 12:56

Серед особливостей інтелекту, які ми часто приписуємо котам, є така негативна риса, як мстивість. Люди нерідко вважають, що пухнасті тваринки здатні запам’ятовувати, хто приніс їм негативні емоції, формувати до них почуття образи і відповідати їм взаєм...