З курячого м’яса соковиті котлети приготувати складно, тому що це м’ясо вважається сухим та нездатним утримувати сік, передають Патріоти України.
З яловичим чи свинячим фаршем таких проблем не виникає, оскільки ці види м’яса жирні.
Досвідчені господині розкрили секрет, як приготувати соковиті курячі котлетки. Для цього знадобиться яйце, але його не потрібно додавати у фарш. Про все по порядку. Готуємо котлети так: у фарш додайте подрібнену цибулю, сіль, батон, розмочений у молоці, та перець.
Залишаємо фарш у холодильнику на півгодини, щоб усі інгредієнти «склеїлися» і м’ясо просочилося ароматом спецій. В окрему тарілку розбиваємо яйця та збиваємо їх міксером.
Спочатку обвалюємо котлети в борошні, а потім в яєчній суміші. Обсмажуємо котлети у цій паніровці на сковорідці. Ні сухарі, ні інші інгредієнти не потрібні. Фарш завдяки яєчному паніруванню швидко «схопиться» і утримає весь сік всередині. А тому котлети вийдуть дуже смачними та супер соковитими. Смачного!
Ціни скоро мають впасти. З'явився прогноз коли це станеться. Ті, хто планує оновити смартфон мають знати, що наразі найгірший час для покупки. За кілька тижнів вийдуть нові флагмани, а на старі моделі з'являться чималі знижки. Індустрія слідує передбач...
Ранкова кава - незмінний ритуал для багатьох. Проте інколи вона може викликати розлад шлунка, печію або тривожність. Експерт з функціонального харчування Гретхен Лідикер пояснює, як насолоджуватися кавою без неприємних наслідків, передають Патріоти Укр...