Є секрет! Що зробити з котлетами перед смаженням, щоб вийшли вп’ятеро смачніші і соковитіші

З курячого м’яса соковиті котлети приготувати складно, тому що це м’ясо вважається сухим та нездатним утримувати сік, передають Патріоти України.

З яловичим чи свинячим фаршем таких проблем не виникає, оскільки ці види м’яса жирні.

Подробиці

Досвідчені господині розкрили секрет, як приготувати соковиті курячі котлетки. Для цього знадобиться яйце, але його не потрібно додавати у фарш. Про все по порядку. Готуємо котлети так: у фарш додайте подрібнену цибулю, сіль, батон, розмочений у молоці, та перець.

Залишаємо фарш у холодильнику на півгодини, щоб усі інгредієнти «склеїлися» і м’ясо просочилося ароматом спецій. В окрему тарілку розбиваємо яйця та збиваємо їх міксером.

Спочатку обвалюємо котлети в борошні, а потім в яєчній суміші. Обсмажуємо котлети у цій паніровці на сковорідці. Ні сухарі, ні інші інгредієнти не потрібні. Фарш завдяки яєчному паніруванню швидко «схопиться» і утримає весь сік всередині. А тому котлети вийдуть дуже смачними та супер соковитими. Смачного!

Що ви бачите на цьому малюнку? Відповідь покаже, яка ви людина

п’ятниця, 19 грудень 2025, 16:07

Люди по-різному сприймають світ і помічають різні деталі. Те, що ви бачите першим, багато говорить про ваш характер, спосіб мислення та поведінку в житті, передають Патріоти України. Подивіться на зображення й реагуйте миттєво. Не аналізуйте та не шука...

Все просто! Як без хімії змусити штучну ялинку пахнути, наче справжня

п’ятниця, 19 грудень 2025, 12:45

Штучна ялинка - це практично: вона не обсипається і служить роками. Однак їй завжди бракує головного - справжнього хвойного аромату, який створює неповторну атмосферу свята. На щастя, цей аромат легко відтворити без дорогих хімічних спреїв, пише Одна Х...