Є секрет! Що зробити з котлетами перед смаженням, щоб вийшли вп’ятеро смачніші і соковитіші

З курячого м’яса соковиті котлети приготувати складно, тому що це м’ясо вважається сухим та нездатним утримувати сік, передають Патріоти України.

З яловичим чи свинячим фаршем таких проблем не виникає, оскільки ці види м’яса жирні.

Подробиці

Досвідчені господині розкрили секрет, як приготувати соковиті курячі котлетки. Для цього знадобиться яйце, але його не потрібно додавати у фарш.

Про все по порядку. Готуємо котлети так: у фарш додайте подрібнену цибулю, сіль, батон, розмочений у молоці, та перець.

Залишаємо фарш у холодильнику на півгодини, щоб усі інгредієнти «склеїлися» і м’ясо просочилося ароматом спецій.

В окрему тарілку розбиваємо яйця та збиваємо їх міксером.

Спочатку обвалюємо котлети в борошні, а потім в яєчній суміші.

Обсмажуємо котлети у цій паніровці на сковорідці. Ні сухарі, ні інші інгредієнти не потрібні.

Фарш завдяки яєчному паніруванню швидко «схопиться» і утримає весь сік всередині.

А тому котлети вийдуть дуже смачними та супер соковитими.

Смачного!

Джерело: ПростоВей

Правило 9:30 - секрет, який допомагає заснути за кілька хвилин

субота, 15 листопад 2025, 8:15

Ви коли-небудь переверталися з боку на бік до другої ночі, незважаючи на втому, дивилися в стелю й засинали тільки під ранок? Спробуйте це сьогодні - і ви заснете спокійно, без безсонних думок. передають Патріоти України. Його суть проста: розпочніть ...

Вбиває повільно! Експерти назвали небезпечний напій, який шкодить печінці

субота, 15 листопад 2025, 7:44

Енергетичні напої обіцяють миттєву бадьорість, але лікарі попереджають: за цим ефектом може ховатися серйозний ризик, насамперед для печінки - головного фільтра організму, пише ukrhealth.net, передають Патріоти України. Експерти рекомендують замінити е...