З курячого м’яса соковиті котлети приготувати складно, тому що це м’ясо вважається сухим та нездатним утримувати сік, передають Патріоти України.
З яловичим чи свинячим фаршем таких проблем не виникає, оскільки ці види м’яса жирні.
Досвідчені господині розкрили секрет, як приготувати соковиті курячі котлетки. Для цього знадобиться яйце, але його не потрібно додавати у фарш.
Про все по порядку. Готуємо котлети так: у фарш додайте подрібнену цибулю, сіль, батон, розмочений у молоці, та перець.
Залишаємо фарш у холодильнику на півгодини, щоб усі інгредієнти «склеїлися» і м’ясо просочилося ароматом спецій.
В окрему тарілку розбиваємо яйця та збиваємо їх міксером.
Спочатку обвалюємо котлети в борошні, а потім в яєчній суміші.
Обсмажуємо котлети у цій паніровці на сковорідці. Ні сухарі, ні інші інгредієнти не потрібні.
Фарш завдяки яєчному паніруванню швидко «схопиться» і утримає весь сік всередині.
А тому котлети вийдуть дуже смачними та супер соковитими.
Смачного!
Ізраїльські науковці з’ясували, що для появи взаємної симпатії між двома людьми достатньо всього двох хвилин, передають Патріоти України. Провівши дослідження фізіологічних реакцій учасників експрес-побачень, вони виявили, що у пар, які відчули зацікав...
Нові наукові дані підтвердили: звичка пити чай без цукру або підсолоджувачів може продовжити життя. Дослідження, опубліковане у журналі Frontiers in Nutrition, показало, що люди, які щодня випивають від трьох з половиною до чотирьох з половиною чашок н...