З курячого м’яса соковиті котлети приготувати складно, тому що це м’ясо вважається сухим та нездатним утримувати сік, передають Патріоти України.
З яловичим чи свинячим фаршем таких проблем не виникає, оскільки ці види м’яса жирні.
Досвідчені господині розкрили секрет, як приготувати соковиті курячі котлетки. Для цього знадобиться яйце, але його не потрібно додавати у фарш.
Про все по порядку. Готуємо котлети так: у фарш додайте подрібнену цибулю, сіль, батон, розмочений у молоці, та перець.
Залишаємо фарш у холодильнику на півгодини, щоб усі інгредієнти «склеїлися» і м’ясо просочилося ароматом спецій.
В окрему тарілку розбиваємо яйця та збиваємо їх міксером.
Спочатку обвалюємо котлети в борошні, а потім в яєчній суміші.
Обсмажуємо котлети у цій паніровці на сковорідці. Ні сухарі, ні інші інгредієнти не потрібні.
Фарш завдяки яєчному паніруванню швидко «схопиться» і утримає весь сік всередині.
А тому котлети вийдуть дуже смачними та супер соковитими.
Смачного!
На перший погляд всі котячі лапки на ілюстрації виглядають однаково. Але одна з них - особлива. Чи зможеш її знайти? Цей візуальний тест - не просто забава. Це тренування для мозку, яке покращує концентрацію, увагу до деталей і навіть пам’ять,, передаю...
Зі спекою, яка тримається в Україні та Європі, водіям радять перевірити ключові елементи автомобіля, щоб уникнути перегріву двигуна. За словами експертів з автомобільної групи Vertu Motors, перегрів частіше спричиняють дрібні несправності, які легко по...