Є секрет! Що зробити з котлетами перед смаженням, щоб вийшли вп’ятеро смачніші і соковитіші

З курячого м’яса соковиті котлети приготувати складно, тому що це м’ясо вважається сухим та нездатним утримувати сік, передають Патріоти України.

З яловичим чи свинячим фаршем таких проблем не виникає, оскільки ці види м’яса жирні.

Подробиці

Досвідчені господині розкрили секрет, як приготувати соковиті курячі котлетки. Для цього знадобиться яйце, але його не потрібно додавати у фарш.

Про все по порядку. Готуємо котлети так: у фарш додайте подрібнену цибулю, сіль, батон, розмочений у молоці, та перець.

Залишаємо фарш у холодильнику на півгодини, щоб усі інгредієнти «склеїлися» і м’ясо просочилося ароматом спецій.

В окрему тарілку розбиваємо яйця та збиваємо їх міксером.

Спочатку обвалюємо котлети в борошні, а потім в яєчній суміші.

Обсмажуємо котлети у цій паніровці на сковорідці. Ні сухарі, ні інші інгредієнти не потрібні.

Фарш завдяки яєчному паніруванню швидко «схопиться» і утримає весь сік всередині.

А тому котлети вийдуть дуже смачними та супер соковитими.

Смачного!

Джерело: ПростоВей

Ідеальна температура: Скільки градусів має бути в квартирі насправді - ви здивуєтеся!

понеділок, 24 листопад 2025, 7:12

Під час опалювального сезону питання комфортної температури вдома знову стає актуальним. Одні люблять тепло і ходять по квартирі у футболці, інші обирають прохолодніше повітря та затишок ковдри. Проте наука визначила оптимальний діапазон, який забезпеч...

А ви це знали? Шкоди більше, ніж тепла - ось які дрова не підходять для опалення

понеділок, 24 листопад 2025, 6:45

Українцям, які обігрівають будинки дровами, варто уважно підходити до їх вибору. Хоча багато хто знає, що найкраще горять тверді породи деревини, далеко не кожен українець здогадується, які дрова можуть бути небезпечними й категорично не рекомендуються...