Є секрет! Солимо оселедець так, щоб відразу подавати до столу через годину

А ви знали, що оселедець можна так засолити, щоб ставити готовий на стіл вже через 1 годину? Цей швидкий рецепт прийде на допомогу всім, кому треба терміново рибка, передають Патріоти України.

Подробиці

Для того, щоб солена риба була смачна насамперед має бути доброї якості морожений оселедець. Звертайте увагу на колір риби, щоб не було жовтих плям, а також неприємного запаху.

Рибу потрібно очистити від нутрощів. Відрізати голову, плавці. Витягнути хребтову кістку і відразу порізати порційно.

На одну рибину взяти 1 ст.л. солі та 0,5 ст.л. цукру, перемішати. Кожен шматочок обваляти в суміші. І викласти в харчовий контейнер. Зверху викласти порізану цибулину. Вона добре вплине на швидке маринування. Наостанок додайте 3-4 ст.л. олії і залиште оселедець на годину, а потім смакуйте.

Джерело: ПростоВей

Народні прикмети на 31 травня. Варто пригадати, що снилось вночі і не міняти місце проживання

субота, 31 травень 2025, 7:05

31 травня християни східного обряду за новим церковним календарем (13 червня за старим) вшановують пам’ять апостола Єрми. Цей учень Христа також відомий як Єрм, належить до числа 70 апостолів, обраних Христом для проповіді Євангелія після обрання найбл...

Не робіть помилок! Чому не виходить приготувати смачне картопляне пюре

п’ятниця, 30 травень 2025, 17:30

Щоб приготувати ідеальне картопляне пюре, важливо уникати поширених помилок, які можуть зіпсувати страву. Неправильний вибір сорту картоплі, додавання холодного молока чи використання блендера можуть призвести до небажаної консистенції, передають Патрі...