Є секрет! Солимо оселедець так, щоб відразу подавати до столу через годину

А ви знали, що оселедець можна так засолити, щоб ставити готовий на стіл вже через 1 годину? Цей швидкий рецепт прийде на допомогу всім, кому треба терміново рибка, передають Патріоти України.

Подробиці

Для того, щоб солена риба була смачна насамперед має бути доброї якості морожений оселедець. Звертайте увагу на колір риби, щоб не було жовтих плям, а також неприємного запаху.

Рибу потрібно очистити від нутрощів. Відрізати голову, плавці. Витягнути хребтову кістку і відразу порізати порційно.

На одну рибину взяти 1 ст.л. солі та 0,5 ст.л. цукру, перемішати. Кожен шматочок обваляти в суміші. І викласти в харчовий контейнер. Зверху викласти порізану цибулину. Вона добре вплине на швидке маринування. Наостанок додайте 3-4 ст.л. олії і залиште оселедець на годину, а потім смакуйте.

Джерело: ПростоВей

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...