Є секрети! Як готувати, щоб м’ясо не вийшло жорстким

Деякі кулінари вважають, що не хліб, а м’ясо – усьому голова, тому регулярно готують із цього продукту різні страви. М’ясо це джерело білка, тому цей продукт дійсно важливий у нашому раціоні, передають Патріоти України.

Подробиці

Нерідко господині стикаються із проблемою: приготоване м’ясо виходить жорстким, через що страждає смак та загальне враження від страви.

Досвідчені кухарі назвали одну дію, яка може призвести до такого результату.

Помилка кулінарів

Щоб соковите м’ясо на обід чи вечерю вийшло м’яким і смачним, його не можна солити до завершення готування. Особливо це стосується тих випадків, коли готуються цупкі шматки м’яса.

Якщо посолити продукт до закінчення приготування, то на поверхні м’яса не залишиться рідини. Саме через це воно стає твердим.

Рум’яне м’ясо

Щоб м’ясо, приготовлене в духовці, було максимально рум’яним з апетитною скоринкою, потрібно використовувати найкращий маринад. Таким є гранатовий сік та мед, розведене вино, коньяк чи вода.

Обличчя, скеля, дерево чи море? Побачене першим на картинці розкриє вашу таємницю

неділя, 21 грудень 2025, 8:12

Це зображення унікальне тим, що кожен бачить у ньому щось своє. Перше враження показує приховані риси характеру. Тест не має правильних чи неправильних відповідей - важливе ваше перше сприйняття, передають Патріоти України. Люди найчастіше бачать облич...

Ці звички заважають вам зростати - саме тому сильні люди їх уникають

неділя, 21 грудень 2025, 7:15

Психічно сильні люди не живуть без труднощів і проблем. Різниця полягає не в ідеальному житті, а в тому, як вони реагують на виклики. Вони свідомо формують свої щоденні звички, ухвалюють сміливі рішення та уникають поведінкових моделей, які позбавляють...