Купили вершкове масло, але невпевнені в його натуральності? Тоді читайте в матеріалі ТСН.ua про 5 способів, які допоможуть перевірити цей продукт в домашніх умовах, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Якщо розігріти сковороду та кинути на її поверхню шматочок вершкового масла, то спред почне шкварчати та "стріляти" в різні боки. Натуральний продукт просто розтане.
Як швидко перевірити вершкове масло в домашніх умовах? Просто покладіть його у морозильну камеру на одну годину. Потім відріжте шматочок та намастіть його на хліб. Спред чи маргарин будуть маститися без особливих проблем, а ось натуральний продукт після охолодження стає крихким.
В склянку налийте окропу, а потім опустіть туди шматочок масла. Якщо воно натуральне, то буде повільно розчинятися, а вода набуватиме молочного кольору. Водночас жировий прошарок не підніметься на поверхню. А ось спред одразу вспливе, не забарвлюючи рідину.
Коли ви дістанете з морозильної камери натуральне вершкове масло, на його поверхні з'являться краплини вологи. А ще через деякий час за кімнатної температури воно набуде жовтого відтінку.
Якщо нагріти трішки продукту, а потім довести його до кипіння, можна помітити, як від нього відшаровуються маленькі чорні шматочки. Потім вони починають осідати на дні. Ці шматочки вказують на натуральність вершкового масла.
Пластикові контейнери для їжі є невід'ємною частиною сучасного побуту. Вони зручні для зберігання продуктів і транспортування готових страв. Проте вже після першого використання виникає проблема: залишки їжі, жир і запах міцно вбираються в пластик. Нав...
Якщо ви відчуваєте пекучий біль у грудях після їжі, це може бути печія, яку можна зупинити зміною раціону та безрецептурними ліками. Якщо симптоми трапляються рідко, не варто хвилюватися, оскільки достатньо уникати продуктів, що можуть спричиняти печію...