
Печінка - дуже цінний продукт, в якому найбільше заліза. Але, дуже часто печінка має неприємний запах, і щоб цього уникнути, печінку потрібно просто замочити в молоці на 2 години, передають Патріоти України.
Кулінар поділився в Instagram рецептом дуже смачної смаженої яловичої печінки з цибулею та абрикосами.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Підготовка печінки: обов'язково зніміть плівку. Наріжте шматками завтовшки 1,5-2 см. Замочіть у молоці на 2-3 години, щоб прибрати гіркоту.
2. Паніровка: просушіть печінку на серветках, обваляйте в борошні з сіллю і перцем.
3. На добре розігрітій сковороді з олією обсмажте по 30 секунд з кожного боку — тільки до скоринки, не пересмажуючи. Викладіть на паперовий рушник.
4. Соус: у тій самій сковороді обсмажте цибулю до золотистого кольору. Додайте абрикоси, злегка карамелізуйте. Покладіть вершкове масло, влийте воду, оцет, мед і соєвий соус. Доведіть до потрібної консистенції (3-4 хвилини на слабкому вогні). Поверніть печінку в сковороду, прогрійте в соусі 2-3 хвилини (не більше!). Соус має бути шовковистим, без розшарування.
Прикрасьте перед подачею зеленню, подавайте з хлібом або тостами. Печінка повинна залишитися ніжною і рожевою всередині!
Психологічні тести, що визначають особистість, є потужним інструментом для самопізнання, допомагаючи краще зрозуміти власні внутрішні мотиви та поведінкові патерни. Вони корисні, оскільки можуть розкрити приховані риси характеру, про які ми самі не зав...
Багато людей починає свій ранок з чашки запашної кави. Адже відомо, що кава дає відчуття бадьорості, енергії, гарного самопочуття. Але лікарі попереджають про те, що вранці організм людини сам різко підвищує рівень кортизолу - гормону пильності, переда...