
Холодець - одна з найулюбленіших традиційних страв, особливо у святковий період, тому його зазвичай готують у великій кількості. Однак він може швидко втратити смак і зіпсуватися, якщо зберігати його неправильно. Професійні кухарі розкрили кілька своїх секретів, які допоможуть зберегти страву якісною та смачною упродовж декількох днів, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Скільки можна зберігати холодець? У холодильнику — до 4 днів без втрати смаку. У морозильнику: до 2 місяців, але після розморожування текстура може стати менш щільною. Повторно заморожувати холодець не рекомендовано.
За наявності хоча б однієї з цих ознак страву краще не вживати.
Піна на сковороді під час смаження - це нормально і не небезпечно. Основні причини, передають Патріоти України. Як запобігти піноутворенню:. Висновок: піна — природне явище, але правильна підготовка їжі та контроль температури зменшують її утворення та...
Лавровий лист давно став класичною спецією на кухні, але більшість господинь використовує його звичним способом - у сушеному вигляді, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Водночас професійні кухарі знають нестандартний метод оброблення спец...