Багато хто полюбляє смачно приготовану курячу печінку чи суп з курячими сердечками. Але якщо курячі субпродукти старанно не підготувати перед приготуванням, в результаті ви можете отримати страву з гірким присмаком, передають Патріоти України.
Щоб цього не тарпилось, перед тим як почати готувати варто провести кілька дій по підготовці продуктів.
Вирішити проблему гіркоти дуже просто – достатньо виконати кілька кроків. Якщо ви збираєтесь готувати курячу печінку вперше, обов’язково виконайте наступні дії.
Крок перший
Причиною гіркоти печінки або сердечок може бути те, що в них залишилася жовч або згустки крові. Тому спершу ретельно очистіть їх від прожилок та плівок.
Очищену від плівок печінку та сердечки необхідно ретельно промити.
Крок другий
Якщо у вас немає певності, що ретельне очищення допомогло, та й остаточно позбутись гіркоти допоможе замочування в слабкому розчині оцту. Залиште в ньому субпродукти на півгодини.
Перед початком готування печінки, потрібно вимочити її протягом 30 хвилин в молоці. Після цього можете приступати до приготування вашої страви.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...