
Багато хто полюбляє смачно приготовану курячу печінку чи суп з курячими сердечками. Але якщо курячі субпродукти старанно не підготувати перед приготуванням, в результаті ви можете отримати страву з гірким присмаком, передають Патріоти України.
Щоб цього не тарпилось, перед тим як почати готувати варто провести кілька дій по підготовці продуктів.
Вирішити проблему гіркоти дуже просто – достатньо виконати кілька кроків. Якщо ви збираєтесь готувати курячу печінку вперше, обов’язково виконайте наступні дії.
Крок перший
Причиною гіркоти печінки або сердечок може бути те, що в них залишилася жовч або згустки крові. Тому спершу ретельно очистіть їх від прожилок та плівок.
Очищену від плівок печінку та сердечки необхідно ретельно промити.
Крок другий
Якщо у вас немає певності, що ретельне очищення допомогло, та й остаточно позбутись гіркоти допоможе замочування в слабкому розчині оцту. Залиште в ньому субпродукти на півгодини.
Перед початком готування печінки, потрібно вимочити її протягом 30 хвилин в молоці. Після цього можете приступати до приготування вашої страви.
Навіть дві сигарети на день можуть різко підвищити ризик серцевого нападу - до таких висновків дійшли вчені, які опублікували результати масштабного аналізу в журналі PLOS Medicine, передають Патріоти України. Команда дослідників проаналізувала майже д...
Старіння часто сприймають як повільний, рівномірний процес, який поступово змінює тіло та організм. Проте вчені зі Стенфордського університету довели, що ці зміни можуть відбуватися стрибкоподібно, передають Патріоти України з посиланням на. За результ...