Пельмені – смачна та ситна страва, яка завжди виручить, коли немає часу на готування повноцінного обіду чи вечері. Зварити пельмені простіше простого, з такою роботою впорається будь-який кулінар-початківець, передають Патріоти України.
Здавалося б, які можуть бути питання, коли варіння пельменів складається з чотирьох етапів:
Однак не завжди пельмені виходять смачними. Іноді трапляється так, що вони переварюються і перетворюються на суцільне місиво.
Найбільш практичний та швидкий варіант – протушкувати пельмені зі сметаною на сковороді. Більш трудомісткий та оригінальний – запіканка із сиром у духовці.
Готові пельмені викладаємо на сковорідку з олією та обсмажуємо 3 хвилини із двох сторін.
Змішуємо в ємності сметану з перцем, сіллю та паприкою і заливаємо пельмені. Готуємо пельмені під кришкою 8-10 хвилин.
Декілька яєць збиваємо з сіллю і додаємо 100-200 г сметани, перемішуємо. Твердий сир натираємо на великій тертці. Цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо.
У форму з олією викладаємо пельмені, додаємо трохи перцю, обсмажену цибулю, заливаємо сметаною.
Запіканку готуємо в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів. Дістаємо, посипаємо сиром та знову в духовку на 5 хвилин.
З приходом весни для багатьох власників собак з'являється одне важливе питання — як захистити свого улюбленця від кліщів. Прогулянки на природі, парки, поїздки за місто — усе це звучить чудово, але разом із теплом активізуються і паразити. Кліщі — це н...
Деменція може проявлятися через забутість, сплутаність свідомості та порушення судження, що значно впливають на щоденне життя. Хоча ми не знаємо точних причин цього захворювання, відомо, що правильна дієта та здорові звички можуть допомогти уповільнити...