Євген Клопотенко назвав страву, яка у нього не виходила: "Плакав і матюкався" (відео)

Кулінарний експерт Євген Клопотенко, попри свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах. Зірка "МастерШеф" має вдячну аудиторію в соціальній мережі Instagram - на неї підписано 596 тисяч фоловерів, передають Патріоти України.

10 жовтня український кухар показав відео, як він готує сирники. У підписі до відеозапису він повідомив, що раніше не міг їх готувати. У нього вони просто не виходили, через що зірка "МастерШеф" сильно лаявся.

Раніше мене бісили сирники, бо я не вмів їх готувати. Тупо біль, а не страва. Я плакав та матюкався. От чесно, мені легше було юзанути якусь техніку з молекулярки, ніж зробити ті довбані сирники. З часом я навчився контролювати свій гнів і зрозумів всі фішки цієї страви. Мінімум борошна, мінімум цукру, не занадто жирний та не занадто вологий кисломолочний сир. Тоді все виходить зашибісь. Хто б міг подумати, що для такої зрозумілої їжі може існувати своя філософія , - повідомив він.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...