Євген Клопотенко назвав страву, яка у нього не виходила: "Плакав і матюкався" (відео)

Кулінарний експерт Євген Клопотенко, попри свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах. Зірка "МастерШеф" має вдячну аудиторію в соціальній мережі Instagram - на неї підписано 596 тисяч фоловерів, передають Патріоти України.

10 жовтня український кухар показав відео, як він готує сирники. У підписі до відеозапису він повідомив, що раніше не міг їх готувати. У нього вони просто не виходили, через що зірка "МастерШеф" сильно лаявся.

Раніше мене бісили сирники, бо я не вмів їх готувати. Тупо біль, а не страва. Я плакав та матюкався. От чесно, мені легше було юзанути якусь техніку з молекулярки, ніж зробити ті довбані сирники. З часом я навчився контролювати свій гнів і зрозумів всі фішки цієї страви. Мінімум борошна, мінімум цукру, не занадто жирний та не занадто вологий кисломолочний сир. Тоді все виходить зашибісь. Хто б міг подумати, що для такої зрозумілої їжі може існувати своя філософія , - повідомив він.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...