Кисломолочні продукти - це джерело білка та різноманітних поживних речовин. Тому вони обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. Але лише в тому разі, якщо вони не стосуються переліку далі, передають Патріоти України.
Однак існують кисломолочні продукти, що завдають організму великої шкоди.
Сметана, в якій 25-30% жирності, досить важко сприймається організмом і повільно перетравлюється. На підшлункову та печінку це дуже велике навантаження. Тому якщо в рецепті наявна сметана або ж ви їсте її з млинцями або сирниками – слідкуйте, щоб жирність не перевищувала 15%.
Йогурти з різноманітними добавками важко назвати справжнім кисломолочним продуктом. Все це через велику кількість вуглеводів. Також у такій їжі дуже багато цукру та барвників. Тому йогурт з наповнювачем – це скоріше десерт, а не кисломолочний продукт.
Шкідливими для організму також є знежирені кисломолочні продукти. Їхня консистенція досить густа. Її досягають шляхом додавання великої кількості крохмалю. Тому це буде надлишковий цукор, вуглеводи. Також може раптово підвищитись апетит.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...