
Ми часто зберігаємо на кухні такі речі, які хочеться весь час мати під рукою, не замислюючись про те, що їм там зовсім не місце. Наприклад, звичне місце для прянощів у кухонній шафці - дуже поширена помилка, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Спеціям і прянощам протипоказано перебувати в приміщенні, де спостерігаються постійні перепади температур: від цього вони втрачають свої аромати та інші якості, стають позбавленими смаку і вже не здатні подарувати стравам яскравий смак. Краще зберігати їх подалі від плити та раковини, в сухому і темному місці.
Приберіть із кухні й усі ліки — з тих самих причин: вони погано переносять вологість і перепади температури. Через неправильне зберігання згодом від прийому ліків можуть виникнути небажані побічні ефекти.
Третя річ, якій не місце на кухні, — килим. Деякі господині люблять доповнювати ним інтер'єр, але це неправильно: бризки води, олії та жиру дуже швидко перетворять будь-який килим на непривабливу ганчірку.
Обидва види чаю походять з одного і того ж куща - Camellia sinensis, але різниця у способі обробки листя впливає на їхній склад і користь, передають Патріоти України. Зелений чай. Чорний чай. Висновок Якщо головна мета — антиоксидантний захист і легке...
Риба - це не лише смачний інгредієнт для ваших страв, а й справжнє джерело користі для здоров’я. Вона багата на білок, вітаміни, мінерали та омега-3 жирні кислоти, необхідні для серця та мозку, передають Патріоти України. Регулярне включення риби до ра...