
Ми часто зберігаємо на кухні такі речі, які хочеться весь час мати під рукою, не замислюючись про те, що їм там зовсім не місце. Наприклад, звичне місце для прянощів у кухонній шафці - дуже поширена помилка, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Спеціям і прянощам протипоказано перебувати в приміщенні, де спостерігаються постійні перепади температур: від цього вони втрачають свої аромати та інші якості, стають позбавленими смаку і вже не здатні подарувати стравам яскравий смак. Краще зберігати їх подалі від плити та раковини, в сухому і темному місці.
Приберіть із кухні й усі ліки — з тих самих причин: вони погано переносять вологість і перепади температури. Через неправильне зберігання згодом від прийому ліків можуть виникнути небажані побічні ефекти.
Третя річ, якій не місце на кухні, — килим. Деякі господині люблять доповнювати ним інтер'єр, але це неправильно: бризки води, олії та жиру дуже швидко перетворять будь-який килим на непривабливу ганчірку.
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Зі зростанням кількості різних електроприладів у наших оселях ми починаємо відчувати дефіцит розеток. І в такому разі на допомогу приходять подовжувачі. Вони дають змогу зручніше розташовувати різні пристрої, але при цьому становлять і певну небезпеку,...