Імена чоловіків, які стають реально небезпечними в гніві - вони володіють надто вибуховим характером

Ім'я здатне вплинути як на долю, так і на характер. Одні наділяють чоловіків занадто вже м'якими рисами, перетворюючи в скиглія, а інші пророкують проблеми з грошима під старість. А ось хлопців, кого назвали наступними іменами, краще не злити, тому що вони стають в гніві по-справжньому небезпечними,

Марат

На перший погляд чоловік здасться привітним, товариським і навіть трохи добродушним. Тільки ось насправді Марат — та ще темна конячка. Можна сказати, у людини з цим ім'ям дві особистості, які змінюють один одного. Варто йому по-справжньому розлютитися, як з милого і привітного хлопця він перетворюється на справжнього тирана. Марат запросто перейде до рукоприкладства, якщо зрозуміє, що його аргументи або не працюють, або не були почуті. З чоловіками, кого так назвали, дамам варто бути особливо обережними.

Олександр

Володар імені Олександр часто наділений такими якостями, як завзятість, цілеспрямованість, чарівність, практичність і принциповість. Почасти саме твердість духу допомагає чоловікові домагатися свого в бізнесі і на роботі. Конкуренти не просто так його бояться, а колеги поважають і не ставлять під сумнів слово грізного керівника. Тільки ось запальність, яка притаманна більшості носіїв імені Олександр, зовсім не допомагає кавалеру будувати романтичні стосунки. Жорстокість і злість, які проявляються в хвилини гніву, відлякують прекрасних дам.

Ігор

Володарі імені Ігор — особистості цікаві. Вони досить харизматичні, працьовиті і оптимістичні. Немає такого завдання, з яким ті не впоралися б. Але є одна дуже негативна сторона характеру чоловіків з цим ім'ям. Часом емоції беруть над ними верх. У моменти відчаю, сильної досади або поганого настрою Ігор може перетворити в пекло життя всіх оточуючих його людей. Щоб він не страждав один, як то кажуть.

Філіп

З одного боку, чоловік на ім'я Філіп може поводитися остаточно поблажливо стосовно інших. Він знає, що завжди правий. І неважливо, якої думки оточуючі. З іншого, спробувати з ним посперечатися — значить, зіпсувати відносини і розв'язати скандал. З піною у рота Філіп буде відстоювати себе, навіть якщо зрозуміє в процесі, що правда не на його боці. Гордість не дозволить відступитися. А така позиція дуже небезпечна для опонента, адже оскаженілий чоловік може зробити що завгодно, аби його визнали королем ситуації.

Геннадій

Ще одні по-справжньому темні конячки — володарі імені Геннадій. Здавалося б, характер чоловіків часто спокійний і розважливий. Вони не дозволяють собі психувати через дрібниці, як і в цілому проявляти яскраві емоції: негативні і позитивні. Може здатися, що Геннадій завжди спокійний і нейтральний. Але є величезний мінус. Саме через те, що більшу частину почуттів носій цього імені пригнічує, вони накопичуються і нікуди не йдуть. Згодом негатив зберігати буде ніде. Тоді в один жахливий момент все разом виплеснеться на людей неподалік від Гени.

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...