Імпульсивність або зважене рішення? Тест у картинці розповість про ваш характер

Психологічні тести у картинці, де потрібно вибрати послідовність дій, здатні багато розповісти про ваш характер. Для проходження тесту вам знадобиться 4 хвилини, передають Патріоти України.

Уявіть ситуацію:

  • ви єдина людина у кімнаті;
  • закипів чайник, і на ньому спрацював свисток;
  • заплакала маленька дитина в ліжечку;
  • пролунав дзвінок у двері (або по телефону);
  • собака почала дряпати меблі.

Всі ці події відбуваються в один момент, вам необхідно прийняти рішення, до усунення якої проблеми почнете в першу чергу.

Розшифровка тесту:

  1. Заспокоїти дитину – таке рішення приймає людина, яка відповідально підходить до дітей та питання їх виховання. Ви концентруєтеся на першочергових завданнях, вам не властиво відволікатися через дрібниці.
  2. Прогнати собаку – ви імпульсивна людина, яка випускає негатив на інших. Таким людям важко протистояти стресам, і часто турбуєтеся через дрібниці. Вам потрібно навчитися контролювати свої емоції.
  3. Вимкнути чайник – такий вибір робить людина, яка має імпульсивний характер або перебуває в поганому настрої. Вас легко вивести із себе, адже ви легко піддаєтеся на провокації. Вам важко відстояти свою точку зору, оскільки боїтеся засудження.
  4. Насамперед відповісти на дзвінок або відкрити двері — ви відчуваєте нестачу спілкування. Зазвичай такі люди займаються одноманітними побутовими турботами, від яких швидко втомлюються. Думки про відпочинок не дають вам зосередити увагу на першочергових завданнях

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...