Його рідко беруть у супермаркеті, хоча він - вітамінна бомба для здоров’я. Мова про баклажан - недооцінений овоч, який може творити дива з вашою вагою, серцем і навіть шкірою. Дієтологи закликають: час повернути його на тарілки, передають Патріоти України.
Попри свій глянцевий фіолетовий колір і екзотичну зовнішність, баклажан часто залишається без уваги. Причина — гірчинка, яку легко прибрати: просто посипте скибочки сіллю, залиште на 30 хвилин і промийте. Все — готово до смаження, запікання чи фарширування.
Найкращі варіанти — запечений, фарширований, або паста з запеченого баклажана з оливковою олією. Його також використовують як низькокалорійну альтернативу м’ясу.
Хочете скинути зайве або просто харчуватися здоровіше? Один із ключів до успіху - уникати частих перекусів і знати, які продукти реально дають відчуття ситості. Замість того щоб тягнутися до печива чи чипсів, зробіть ставку на природні пригнічувачі апе...
Ви можете носити речі, сповнені небезпечних мікробів - і навіть не підозрювати цього. Про це попереджає доктор Кріс ван Туллекен, відомий британський лікар і телеведучий, який виступив в ефірі програми BBC Morning Live. Він стверджує, що більшість люде...