Ні для кого не секрет, що молочні продукти -не лише смачні, але й корисні. Особливо різні виду сиру: твердий, м'який, з цвіллю і без, з травами та спеціями. Водночас, серед усіх них є один, який краще ніколи не купувати, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість вам про найшкідливіший вид сиру, який краще ніколи не купувати.
Відтак, експерти виділяють лише один найшкідливіший вид сиру. Йдеться про плавлений. Фахівці не рекомендують його їсти через те, що продукт містить у своєму складі багато тих речовин, які впливають на роботу серця. До того ж у магазині вкрай рідко можна знайти плавлений сир з гідним складом, адже, виробники часто додають у нього різні хімікати.
Найкорисніші сири: топ-3 види
Моцарелла – як правило, цей білосніжний сир роблять з коров'ячого молока, більш дорожчі види – з буйволиного. На майже 30 г такого продукту припадає 6% денної норми натрію, 11% добової норми кальцію, також ви знайдете у моцареллі велику кількість жирів та веглеводів.
Сир з пліснявою – попри те, що смак та аромат цього сиру подобається не усім, він є надзвичайно корисним. Особливо багато в ньому міститься кальцію, який укріплює кістки, а також натрію, білків, жирів та вуглеводів.
Фета – як правило, цей сир переважно додають у салати. За словами фахівців, він корисний для тих, хто хоче схуднути. Адже, у феті міститься особлива кислота, яка відповідає за боротьбу з жиром.
Раніше OBOZREVATEL повідомляв, як при
Хочете дізнатися, що приховує ваше підсвідоме? Цей популярний психологічний тест із картинкою допоможе відкрити несподівані риси вашої особистості. Все дуже просто: уважно подивіться на зображення і чесно дайте відповідь на питання - що ви побачили пер...
За словами анатома Дена Баумгардта з Брістольського університету, нецукровий діабет виникає тоді, коли організм втрачає контроль над виробленням антидіуретичного гормону. Саме він відповідає за підтримку водного балансу. Якщо цей механізм порушується, ...