Його краще не купувати! Названо найшкідливіший вид сиру

Ні для кого не секрет, що молочні продукти -не лише смачні, але й корисні. Особливо різні виду сиру: твердий, м'який, з цвіллю і без, з травами та спеціями. Водночас, серед усіх них є один, який краще ніколи не купувати, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість вам про найшкідливіший вид сиру, який краще ніколи не купувати.

Чому плавлений сир краще ніколи не їсти

Відтак, експерти виділяють лише один найшкідливіший вид сиру. Йдеться про плавлений. Фахівці не рекомендують його їсти через те, що продукт містить у своєму складі багато тих речовин, які впливають на роботу серця. До того ж у магазині вкрай рідко можна знайти плавлений сир з гідним складом, адже, виробники часто додають у нього різні хімікати.

Найкорисніші сири: топ-3 види

Моцарелла – як правило, цей білосніжний сир роблять з коров'ячого молока, більш дорожчі види – з буйволиного. На майже 30 г такого продукту припадає 6% денної норми натрію, 11% добової норми кальцію, також ви знайдете у моцареллі велику кількість жирів та веглеводів.

Який сир найкорисніший

Сир з пліснявою – попри те, що смак та аромат цього сиру подобається не усім, він є надзвичайно корисним. Особливо багато в ньому міститься кальцію, який укріплює кістки, а також натрію, білків, жирів та вуглеводів.

Фета – як правило, цей сир переважно додають у салати. За словами фахівців, він корисний для тих, хто хоче схуднути. Адже, у феті міститься особлива кислота, яка відповідає за боротьбу з жиром.

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, як при

Цей лайфхак виручить: Що робити, якщо улюблені джинси сіли після прання

четвер, 21 листопад 2024, 22:10

Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...