Годі й шукати більш вдалий рецепт тортика до зимових свят, аніж “П’яна вишня”! Його пряний смак та аромат здивують безумовно кожного. Приготуйте цей десерт для своїх рідних до Нового року. Але будьте обережними: складно встояти і не скуштувати цей торт до святкової вечері, зазначають Патріоти України.
Для торта:
Для крему:
Заливаємо вишні вином і залишаємо їх настоюватись добу.
Збиваємо блендером яйця, цукор. Після додаємо попередньо просіяне і змішане із розпушувачем борошно, а також – какао. Готове тісто випікаємо при температурі 180 градусів 30-40 хвилин. Згодом охолоджуємо корж при кімнатній температурі. Зрізаємо із коржа м’яку частину, сформувавши заглибину.
Готуємо крем. Збиваємо вершкове масло із згущеним молоком. До готової маси додаємо вишню. Викладаємо крем до порожнього коржа.
Готуємо помадку. Розчиняємо на паровій бані цукор з молоком, какао. Варимо 7 хвилин. Після додаємо вершкове масло.
Формуємо торт. Накриваємо торт із кремом зрізаним вершечком і поливаємо його помадкою. Після прикрашаємо залишками вишень і збитими вершками. Залишаємо готовий десерт у холодильнику на годину часу.
Куштували коли-небудь “П’яну вишню”? Діліться враженнями у коментарях!
Ваша дитина дивує вас з перших днів? Можливо, перед вами - майбутній геній. Деякі діти з раннього віку демонструють риси, які можуть вказувати на високий рівень інтелекту. І хоча кожна дитина унікальна, ці шість ознак можуть допомогти вам помітити щось...
Собачий нюх - не єдина їхня надздібність. Власники собак запевняють: їхні улюбленці здатні відчувати емоції господаря ще до того, як той їх проявить. І наука починає це підтверджувати, передають Патріоти України. Опитування 2000 власників собак показал...