
Годі й шукати більш вдалий рецепт тортика до зимових свят, аніж “П’яна вишня”! Його пряний смак та аромат здивують безумовно кожного. Приготуйте цей десерт для своїх рідних до Нового року. Але будьте обережними: складно встояти і не скуштувати цей торт до святкової вечері, зазначають Патріоти України.
Для торта:
Для крему:
Заливаємо вишні вином і залишаємо їх настоюватись добу.
Збиваємо блендером яйця, цукор. Після додаємо попередньо просіяне і змішане із розпушувачем борошно, а також – какао. Готове тісто випікаємо при температурі 180 градусів 30-40 хвилин. Згодом охолоджуємо корж при кімнатній температурі. Зрізаємо із коржа м’яку частину, сформувавши заглибину.
Готуємо крем. Збиваємо вершкове масло із згущеним молоком. До готової маси додаємо вишню. Викладаємо крем до порожнього коржа.
Готуємо помадку. Розчиняємо на паровій бані цукор з молоком, какао. Варимо 7 хвилин. Після додаємо вершкове масло.
Формуємо торт. Накриваємо торт із кремом зрізаним вершечком і поливаємо його помадкою. Після прикрашаємо залишками вишень і збитими вершками. Залишаємо готовий десерт у холодильнику на годину часу.
Куштували коли-небудь “П’яну вишню”? Діліться враженнями у коментарях!
Повернення планових і аварійних відключень електроенергії знову підняло тему захисту побутової техніки. Найбільший ризик для електроніки виникає не під час самого блекауту, а в момент, коли живлення раптово повертається зі стрибком напруги. Про те, як ...
Американські дослідники, які раніше визначили продукти, вживання яких може запобігти ранньому розвитку деменції - синдрому, що впливає на роботу мозку, визначили й набір продуктів, який може мати протилежну дію, передають Патріоти України. Якщо продукт...