Їсти смачне та корисне: Що треба покласти в холодильник, коли починаєте процес худнення

Щоб почати процес схуднення, важливо підготуватись не тільки морально. З холодильника треба прибрати усе шкідливе або сховати подалі від очей, а заповнити дійсно потрібними продуктими, які ідельні для схудення.

Горіхи та насіння

Мигдаль, волоські горіхи, фісташки, фундук — повні здорового жиру та високоякісного білка, а також клітковини та антиоксидантів. Незважаючи на їх енергетичну щільність, споживання горіхів не призведе до автоматичного збільшення кілограмів. Одне дослідження, пов'язане із середземноморською дієтою, показало, що люди, які їдять горіхи два або більше разів на тиждень, мали менше шансів набрати вагу, ніж ті, хто їх рідко їв.

Невеликої жмені достатньо. Вони ідеально підходять для доповнення йогурту, додавання в смузі чи заправки салатів. Чіа, льон, коноплі і насіння кунжуту повинні бути вашими улюбленими.

Ягоди

Солодкі, терпкі, соковиті та смачні ягоди також мають меншу калорійність. Тому вони чудово підходять для днів голодування 5:2, коли ви можете з'їсти невелику кількість їжі. Наповніть свою тарілку особливо чорницею і малиною.

Овочі

Брокколі, капуста, брюссельська капуста, рукола, цвітна капуста, зелень — найкраще допомагають при схудненні. Вони допомагають зменшити запалення і зміцнити імунітет. Крім антиоксидантів, які борються з хворобами, овочі з роду хрестоцвітих також багаті ще однією суперпоживною речовиною: клітковиною. Вживання 30 грамів клітковини на день достатнтьо для дієти.

Здорові жири

Корисні жири містяться в рослинній, оливковій, арахісовій та ріпаковій олії; авокадо; горіхи; насіння та деякі види риби.


Психологічний тест: Визначаємо, ким ви працювали у минулому житті

понеділок, 20 травень 2024, 9:12

Не можна заперечувати, що діяльність, з якою ми себе пов'язуємо, визначає і веде все наше життя, а також змінює нас самих. Тому все-таки обирати майбутню роботу потрібно з розумом і, головне, керуючись тим, що говорить ваше серце. . Пропонуємо вам дізн...

Перевірте себе! Наївність чи скептицизм: Тест у картинці визначить, наскільки ви довірливі

понеділок, 20 травень 2024, 8:12

Цей швидкий тест розроблений, щоб допомогти вам дізнатися більше про власну особистість в соціальному контексті. Все, що вам потрібно зробити, це подивитися на картинку. Ця психологічна вправа використовує принцип аналізу на основі сприйняття, щоб вияв...